HC Stadion Vrchlabí – V úterý konečně před domácím publikem!
Preview k zápasu

V úterý konečně před domácím publikem!

02.09.2024
Lucie Horčičková

V úterý 3.9.2024 od 18 hodin čeká naše hráče první utkání této sezóny na domácím ledě. K odvetnému přípravnému zápasu přijede Kobra Praha, s níž se Stadion utkal před dvěma týdny.

HC Stadion Vrchlabí má za sebou zatím tři přípravná utkání, která skončila výhrou Stadionu. Nejprve se utkal venku s Kobrou Praha, kterou porazil 7:3. Následně se vydal do Benátek nad Jizerou, odkud přijel s výhrou 4:1 a poslední utkání sehrál s týmem z Havlíčkova Brodu, které skončilo těsně 4:3.

Úterním soupeřem je HC Kobra Praha, která má za sebou již pět přípravných utkání, ze kterých získala pouze jedno vítězství. První utkání sehrála doma s Příbramí (3:9), následně i s naším týmem (3:7), ale poté se vydala na led MOSTECKÝCH LVŮ, kde utkání skončilo vyrovnaně 4:4 po základní hrací době, proto šlo utkání do prodloužení. V něm se prosadil jeden z hráčů LVŮ a zápas tak skončil 4:5pp. V úterý 27.8. měla Kobra na programu odvetné utkání s Příbramí, tentokrát na ledě soupeře, které skončilo opět prohrou 3:5. Poslední utkání odehrála Kobra Praha v pátek s Hronovem, který porazila 4:0. Před sebou má ještě čtyři přípravná utkání - s Vrchlabím, Chebem, Havlíčkovým Brodem a Mostem.

Další přípravná utkání HC Stadionu

5.9.2024, 17:30 HC Litoměřice x HC Stadion Vrchlabí

11.9.2024, 18:00 HC Stadion Vrchlabí x HC Wikov Hronov

Na domácí přátelská utkání platí jednotné vstupné 60 Kč.