HC Stadion Vrchlabí – K dalšímu zápasu vyrážíme do Kralup
Preview k zápasu

K dalšímu zápasu vyrážíme do Kralup

26.09.2023
Raina Tomanová

K druhému mistrovskému zápasu zajíždí HC Stadion Vrchlabí do Kralup nad Vltavou. Oba týmy se proti sobě utkají poprvé, ale Kralupy na domácím ledě mají velkou výhodu. Svůj první zápas vyhrály v prodloužení, naopak Vrchlabí doma padlo poměrem 3:6 s Příbramí.

HC Stadion Vrchlabí do nové sezony nevstoupil vítězně. Před domácími diváky nejdříve dvě třetiny dotahoval skóre, na začátku té třetí vykřesal naději Urban gólem na 3:3. Vrchlabští už ale další branku nepřidali, zato Příbram se trefila ještě třikrát. Domácí poslední minuty utkání nezvládli a do Kralup si tak pojedou pro první tři body do tabulky.

HK Kralupy mají za sebou také jedno utkání. Na domácím ledě přivítaly Ústí nad Labem a byla to bitva do poslední minuty. Zápas dospěl až do prodloužení, ve kterém měly více štěstí právě Kralupy a nakonec získaly dva body za výhru 4:3. Sezona se ale teprve rozjíždí, týmy si musí sednout a proto budou mít první zápasy možná překvapivé vítěze.

Ve středu 27. září od 18:30 držte pěsti svým favoritům. HC Stadion se bude snažit získat první tři body do tabulky a doufáme, že dorazíte i do Kralup v hojném počtu, abyste hráče podpořili, ačkoliv to není zrovna kousek.