HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí doma přivítá ostravskou Porubu
Preview k zápasu

Vrchlabí doma přivítá ostravskou Porubu

01.10.2021
Raina Tomanová

V sobotu se od pěti odpoledne odehraje ve Vrchlabí další kolo Chance ligy, ve kterém přivítá Porubu. Soupeř má odehraných pět kol, HC Stadion jich má za sebou již šest. Oba týmy mají na kontě shodně dvě prohry. Komu se ale podaří zvítězit?
Partnery tohoto utkání jsou Restaurace Car Club a Music bar Vykopanej pes.

HC RT TORAX Poruba 2011 je na devátém místě v tabulce, ale jak jsme zmínili, má o jeden zápas méně než soupeř z Vrchlabí. První zápas proti Šumperku Poruba nezvládla a prohrála v samostatných nájezdech. Další dvě utkání už se nesla na vítězné vlně, za tři body Poruba vyhrála nad Kadaní a také před domácími diváky nad Jihlavou. Proti Vsetínu Poruba padla 6:0, ale v posledním odehraném zápase si spravila chuť a po prodloužení brala dva body nad Přerovem.

HC Stadion Vrchlabí je aktuálně na pátém místě s 11 body. Poslední dvě utkání se mu nepovedla, proti Jihlavě skončili hráči Vrchlabí pouze s bodem po samostatných nájezdech a proti Vsetínu prohrál HC Stadion již v základní hrací době 2:4. HC Benátky, Kolín, Šumperk a Kadaň ale poznaly vrchlabskou sílu a z těchto zápasů vyšel HC Stadion jako vítěz. Spraví si po dvou prohrách chuť a zvítězí nad sobotním soupeřem?

Zápas se odehraje v sobotu 2. října od 17. hodina na vrchlabském zimním stadionu.

Během první přestávky proběhne soutěž "HOĎ PUKEM NA STŘED", ve které můžete soutěžit o ceny od partnerů utkání, kterými jsou Restaurace Car Club a Music bar Vykopanej pes.

Soutěžní puk si můžete koupit při příchodu na ZS za 20 Kč.