HC Stadion Vrchlabí – Dohrávka 1. kola se uskuteční 5.10. v Přerově
Preview k zápasu

Dohrávka 1. kola se uskuteční 5.10. v Přerově

04.10.2020
Vendula Sahánková

V pondělí 5.10.2020 se odehraje dohrávka 1. kola Chance ligy, kdy HC Stadion Vrchlabí nastoupí proti HC Zubr Přerov. Zápas byl odložen kvůli karanténě vrchlabského celku.

Vrchlabští hráči za sebou v tuto chvíli mají tři zápasy základní části, ze kterých dva skončili vítězně pro soupeře a pouze jeden pro vrchlabské. První zápas sezóny se uskutečnil 26.9. na pražské Slavii, odkud odjížděl krkonošský celek s porážkou v samostatných nájezdech. Zápas byl celou dobu hry vyrovnaný, ale až samostatné nájezdy zhatily šance nováčka v Chance lize. Na druhý zápas zamířili do Krkonoš hokejisté z Poruby, kam si odvezli porážku 2:3. Ve třetím zápase vrchlabští prohráli na jihlavském ledě 3:5, ač tam poslední třetina byla vyrovnaná.

Přerovští Zubři mají v současné době odehrány čtyři zápasy. Ve třetím kole podlehli kolínským Kozlům v prodloužení. Následoval zápas proti VHK ROBE Vsetín, který skončil vítězně pro přerovské. Třetí odehraný zápas proti HC Slavia Praha skončil vítězstvím pro pražský celek. Čtvrtý zápas odehráli přerovští na domácí půdě proti HC RT Torax Poruba 2011 a jednoznačně vyhráli 3:0.

Vzhledem k epidemiologické situaci se bohužel nebudou moci diváci zúčasnit zápasu přímo na stadionu přerovských, proto vás zveme k online přenosu ze zápasu, který se uskuteční 5.10.2020 od 18hod.