HC Stadion Vrchlabí – Další krkonošská bitva již zítra!
Preview k zápasu

Další krkonošská bitva již zítra!

26.10.2018
Raina Tomanová

K dalšímu zápasu nastupuje HC Stadion proti rivalovi z Trutnova. Na trutnovském stadionu se odehraje další souboj o tři body, v prvním vzájemném duelu zvítězilo na domácím ledě Vrchlabí.

Vrchlabskému týmu se od začátku sezony velmi daří. Kromě jednoho zápasu proti Letňanům, který prohrál 1:3, si na konto připsal devět výher. Mezi nejcennější určitě patří ta proti Jablonci a také proti Trutnovu. Proti Kolínu uhrál Stadion výhru 4:0 a nejvíce branek padlo do bílinské sítě. Vrchlabí je tedy na prvním místě v tabulce a na kontě má 25 bodů.

Trutnov je na tom o poznání hůře. První dva zápasy se mu sice povedly a nad Letňany i Kolínem zvítězil, potom ale následovaly tři nepovedené zápasy proti Nymburku, Jablonci a Vrchlabí. Na domácím ledě si HC Bak spravil chuť výhrou nad Dvorem. Trutnov poté padl na ledě Kolína po samostatných nájezdech 2:3. V posledním odehraném zápase Trutnov zajížděl do Jablonce, ze kterého odjel s výpraskem 1:5. O tři body proti HC Stadionu bude určitě bojovat naplno.

Zápas se odehraje v sobotu 27. října od 18:00 na trutnovském zimním stadionu. Supras Vrchlabí posílá na výjezd dva autobusy, přidejte se také!