HC Stadion Vrchlabí – Na domácím ledě přivítáme Sokolov
Preview k zápasu

Na domácím ledě přivítáme Sokolov

27.10.2017
Raina Tomanová

Soutěž se přehoupla do druhé čtvrtiny a v sobotu se HC Stadion utká s Baníkem Sokolov. Jejich první vzájemný zápas dopadl lépe pro Vrchlabí, kdy na ledě Sokolova dokázalo zvítězit těsným poměrem 6:5.

Sobotní soupeř má za sebou 11 utkání. Aktuálně je v tabulce pod Vrchlabím, konkrétně na 5. místě, na kontě má 17 bodů. Poslední tři zápasy se mu ale nepovedly, postupně prohrál s Mostem, Jabloncem a Kobrou Praha. Tři body získal Baník naposledy v zápase proti nováčkovi z Letňan. Podaří se Sokolovu přerušit nepovedou šňůru proher právě výhrou nad Vrchlabím?

Také HC Stadion má za sebou nevyvedený poslední zápas. Ve středu nastupoval proti Dvoru Králové, na jehož ledě prohrál 3:5. Předtím ale stejným výsledkem Vrchlabí zvítězilo nad Bílinou a také nad Buldoky z Řisut. Vrchlabí je nyní na třetím místě v tabulce s celkem 22 body. Přidá další v souboji se Sokolovem?

Zápas se odehraje ve sváteční sobotu 28. října od 18:00. Přijďte kluky podpořit po prohraném derby, přijďte společně získat tři body!

Jiří Jakubec k zítřejšímu utkání
Poslední derby zápas ve Dvoře se nám moc nepovedl a tak to budeme chtít odčinit hned zítra doma se Sokolovem. Sokolov má trochu nevyrovnané výsledky, ale většinu bodů získal na hřištích soupeřů, takže nás nečeká nic jednoduchého.
Předpokládaná sestava na zítřek:
G: Jelínek, Abrahám
O: Abraham, Jirků, Niko, Pojkar, Chleborád, Hejda, Tržický
Ú: Šťastný, Filip, Maďar, Šimoníček, Bláha, Pšurný, Oppelt, Miškovský, Krsek, Kerekanič, Mach
Ze sestavy nám vypadl Patrik Urban, kterému byl na konci zápasu ve Dvoře udělen trest TH za nesportovní chování. Disciplinární komise bude zasedat v úterý a rozhodne o jeho případném dalším potrestání.