HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zajíždí do Klášterce nad Ohří
Preview k zápasu

Vrchlabí zajíždí do Klášterce nad Ohří

11.10.2016
Raina Tomanová

HC Stadion ve středu zajíždí ke svému třetímu venkovnímu utkání. Tentokrát se proti němu postaví domácí Klášterec nad Ohří, kterému se zatím bodově moc nedaří.

HC Stadion má za sebou šest zápasů, ve kterých dokázal naplno bodovat čtyřikrát. Nejlépe se mu povedlo hned první utkání nové sezóny, kdy před domácími diváky porazil Bílinu 10:5. Stejným výsledkem skončila také bitva s Jabloncem, který Vrchlabí hostilo. Další tři body přidalo Vrchlabí ze zápasu proti Klatovům a v posledním odehraném kole zvítězil vrchlabský klub nad Buldoky z Řisut. Za sebou má také velké derby proti Trutnovu, který porazil až v prodloužení, a odvezl si domů dva body. Jediný zápas, který se vrchlabským nepovedl, byl ve třetím kole na ledě Kobry Praha, ze kterého si odvezl šestibrankový příděl. Celkově je nyní HC Stadion Vrchlabí na 1. místě v tabulce se 14 body.

Středeční soupeř z Klášterce nad Ohří je v tabulce na 7. místě se sedmi body. Na rozdíl od Vrchlabí zvítězil pouze ve dvou utkáních, v prvním kole proti Vlkům z Jablonce a v pátém dokázali před domácími diváky vyhrát nad Sokolovem 4:2. Proti Trutnovu uhrál Klášterec pouze bod za prohru v prodloužení. Velký nášup dostali od Řisut, domů odjížděli s 11 brankami ve své síti. Nedařilo se mu ani proti Bílině či Děčínu.

Sedmé kolo se odehraje ve středu 12. října od 18:00 na zimním stadionu v Klášterci.