HC Stadion Vrchlabí – Do Vrchlabí zavítá HC Jičín
Preview k zápasu

Do Vrchlabí zavítá HC Jičín

24.11.2012
Raina Jarošová

V neděli se na domácím ledě HC Stadionu Vrchlabí odehraje 15. kolo krajské ligy mužů. V něm vrchlabští hráči přivítají město pohádek – Jičín. V prvním vzájemném zápase, který proběhl hned ve druhém kole, Vrchlabí zvítězilo poměrem 6:3. Podaří se jim znovu zvítězit nebo bude skóre vyrovnané?

HC Jičín je s osmnácti body na 8. místě v tabulce KHL. V posledním odehraném kole jen těsně nestačil na tým z Třebechovic, takže na domácím ledě nezískal bod. Devět gólů se jičínským naopak podařilo vstřelit proti týmu ze Semechnic, kterému se zase nedařilo puk za záda jičínského brankáře dostat a HC Jičín zvítězil poměrem 9:0. HC Jičín proti Vrchlabí určitě bude bojovat a bude to vyrovnaný zápas.

HC Stadion Vrchlabí má kromě dvou prohraných zápasů na svém kontě 11 výher. Naposledy se jim to podařilo proti Dvoru Králové, na jeho ledě vrchlabský tým zvítězil 4:6. Nejvíce si ale HC Stadion zastřílel v zápase proti Opočnu, kdy hostující brankář ve své brance našel 11 puků. Vrchlabští hráči mají výbornou formu a proti Jičínu to bude jistě zajímavý zápas.

Nedělní zápase se odehraje od 17:00 na ZS ve Vrchlabí. Partnerem zápasu je Agentura Steam Production, která zároveň pořádá 1. prosince akci Zimák. O druhé přestávce budeme losovat výherce lístků na tuto akci. Soutěž je možná i pro majitele permic, stačí, když u vchodu do ZS nahlásí číslo svojí permice.