HC Stadion Vrchlabí – Lampionový průvod za sv. Martinem 2023
Tiskové zprávy

Lampionový průvod za sv. Martinem 2023

11.11.2023
Lucie Horčičková

V pátek 10. 11. 2023 se uskutečnil tradiční Lampionový průvod, který byl letos nově doplnění o zábavná stanoviště s úkoly, fotobednu a stánek s občerstvením.
Děkujeme všem, kteří si akci společně s námi užili a dorazili i přes odpolední deštivé počasí. Doufáme, že se Vám akce líbila a za rok se se všemi opět uvidíme na 10. ročníku této akce.
Děkujeme Petrovi Ticháčkovi, DDM Pelíšku, Fotobedně, firmám JIRAST HC s.r.o., HAVEX-auto s.r.o., Penta Hospitals, KRNAPu, Městu Vrchlabí a všem pomocníkům za spolupráci při organizaci této skvělé akce.

Tradiční lampionový průvod začal v 17 hodin u zimního stadionu, kde byl sraz a pokračoval zámeckým parkem až k zámku. Letos bylo připraveno několik novinek, aby čekání na příjezd svatého Martina nebylo tak dlouhé.
Společně s DDM Pelíškem jsme pro děti připravili u zámku sedm stanovišť, na kterých plnily různé úkoly (např. střelba na branku, zdobení perníčku, stavění věže,…). Aby to ale nebylo jen tak, před zámkem si děti mohly vyzvednout zdarma registrační kartičku a na každém stanovišti pak děti dostaly razítko za splnění úkolu. Po nasbírání všech sedmi razítek si na stejném místě před zámkem vyzvedly malou odměnu za účast.
Po celou dobu akce byla na místě Fotobedna, ve které se všichni mohli na památku vyfotit s různými zábavnými pozadími.
Tradičně proběhla i autogramiáda hráčů letošního A-týmu, se kterými se děti mohly i vyfotit, a dobrovolná soutěž ve zpívání a říkání básniček.
Letos nechyběl ani stánek s občerstvením a teplým čajem na zahřátí.
V 18:00 nastala ta chvíle, na kterou se celou dobu čekalo - přijel Martin na koni a společně jsme tak přivítali letošní zimu.
Na konci akce měly děti možnost se se svatým Martinem a jeho koněm na památku vyfotit.