HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí čekají tři domácí zápasy v řadě, začínáme proti Benátkám
Preview k zápasu

Vrchlabí čekají tři domácí zápasy v řadě, začínáme proti Benátkám

03.10.2023
Raina Tomanová

Již čtvrté kolo se odehraje ve středu 4. října. HC Stadion Vrchlabí se doma představí proti Benátkám nad Jizerou, se kterými už se dobře zná. Benátky jsou v tabulce předposlední, na kontě nemají ani bod, zato HC Stadion v posledním zápase zabojoval a aktuálně se posunul s pěti body na 6. místo.

HC Benátky nad Jizerou jsou pro domácí soupeřem, se kterým už mají nějaký ten zápas za sebou. Letos se sešli několikrát také v přípravných zápasech. V prvním se dařilo více Benátkám, které zvítězily 3:1, v odvetném utkání ale zvítězilo Vrchlabí. Benátky za sebou mají v nové sezoně zatím dva mače, bohužel ani jeden nedopadl pro hráče od Jizery dobře. Na domácím ledě podlehly Benátky Kobře Praha rozdílem jedné branky 2:3. V tom druhém, na konci září, nestačily na Cheb, který doma vyhrál 3:1. Benátky tak mají co napravovat.

HC Stadion Vrchlabí novou sezonu nezačal dobře. Před domácími diváky padl proti Příbrami poměrem 3:6, kdy rozhodla poslední třetina. Ve druhém utkání zajížděl HC Stadion do Kralup, kde byl po třech třetinách nerozhodný stav 5:5. Dva body nakonec urvalo Vrchlabí díky gólu Bláhy v poslední vteřině prodloužení. Poslední odehraný zápas už krkonošský celek vyhrál za tři body. První třetina sice byla v režii domácí Kobry, v následujících ale úřadovalo Vrchlabí, které si za odměnu odvezlo výhru 6:4.

První domácí zápas ze tří v sérii se odehraje na vrchlabském zimním stadionu ve středu 4. října od 18. hodin.