HC Stadion Vrchlabí – Třetí zápas odehraje venku na ledě Kobry Praha
Preview k zápasu

Třetí zápas odehraje venku na ledě Kobry Praha

29.09.2023
Raina Tomanová

Nová sezona pokračuje pro HC Stadion Vrchlabí již třetím utkáním, ke kterému zajíždí na led Kobry Praha. Tento soupeř je pro vrchlabské hráče už známý, ale rozhodně se neočekává jednoduchý zápas. Pražský celek je na tom momentálně mnohem lépe než ten vrchlabský.

HC Stadion Vrchlabí se ve druhém kole postavil proti týmu z Kralup nad Vltavou. Po první třetině, kterou vyhráli domácí, se to pak v té druhé góly jen hemžilo. Divoká přestřelka nakonec skončila v prodloužení, kdy měli více štěstí hosté. Díky gólu Bláhy v čase 64:59 si dva body domů odvezlo Vrchlabí. První zápas nové sezony ale skončil pro vrchlabské prohrou. Před domácími fanoušky nestačil HC Stadion na Příbram, která si odvezla výhru 6:3. Krkonošský celek tak má co napravovat, a do třetího mistrovského zápasu musí dát všechno. V tabulce mu zatím patří 10. příčka.

HC Kobra Praha má za sebou také již dvě utkání. Co se týče postu v tabulce, na kontě má 4 body a nachází se aktuálně na pátém místě. První zápas proti Benátkám nad Jizerou se jim povedl, ačkoliv výhra byla velmi těsná 3:2. Ani druhý zápas na venkovním ledě nedopadl podle představ, tentokrát si Kobra Praha odvezla pouze jediný bod za prohru v prodloužení. Na tým z Písku nestačila a prohrála 3:4. I pražský celek má velkou motivaci urvat všechny tři body.

Zápas se odehraje poslední zářijovou sobotu, hráči na led nastoupí přesně v 18 hodin. Pokud máte volný víkend, neváhejte vyrazit své hráče podpořit, protože v začátku sezony je potřeba každý hlas!