HC Stadion Vrchlabí – Další příprava se odehraje v Děčíně
Preview k zápasu

Další příprava se odehraje v Děčíně

04.09.2023
Raina Tomanová

Již šestý zápas přípravy se odehraje v úterý 5. září na ledě Děčína, se kterým se již HC Stadion letos v srpnu setkal na domácím ledě. První zápas se odehrál před týdnem a Vrchlabí zvítězilo poměrem 5:1.

HC Stadion Vrchlabí má za sebou již pět přípravných zápasů, během kterých se tým dává dohromady a ladí se. V prvním utkání přivítal Benátky nad Jizerou, se kterými padl 1:3. V odvetném zápase v Benátkách se podařilo zvítězit HC Stadionu 5:1. Doma proti Hronovu se Vrchlabí také nedařilo. O jedinou branku zvítězil soupeř 2:1. Doma vrchlabští hráči vyhráli až právě proti Děčínu, který porazili poměrem 5:1. V posledním odehraném zápase se jim podařilo ve Žďáru nad Sázavou vyhrát vysoko 7:2.

Děčín má za sebou zatím tři přípravné zápasy, a na kontě má dvě výhry. Na konci srpna porazil Slovan Ústí nad Labem poměrem 5:2, následně ale padnul proti Vrchlabí 1:5. Poslední odehrané utkání bylo posledního srpna proti Benátkám nad Jizerou, které bylo pro domácí hráče vítězné - 3:1. V odvetném zápase proti Vrchlabí mají Medvědi co vracet.

Další přípravná utkání:

12.9.2023, 17:00 HC Letci Letňany x HC Stadion Vrchlabí

14.9.2023, 18:00 HC Wikov Hronov x HC Stadion Vrchlabí

Rozpis mistrovských utkání najdete ZDE