HC Stadion Vrchlabí – Poslední únorový zápas odehrajeme v Sokolově
Preview k zápasu

Poslední únorový zápas odehrajeme v Sokolově

26.02.2021
Raina Tomanová

Do konce základní části zbývají pouhá čtyři kola, a k tomu 31. zajíždí vrchlabský celek do Sokolova, kde se oba soupeři setkají podruhé v této sezoně. První vzájemný zápas odehráli před měsícem a jasně v něm dominovalo Vrchlabí, které zvítězilo 5:2.

HC Stadion Vrchlabí začal nový rok spoustou výher v řadě, ale posledních několik zápasů se mu daří střídavě. V posledním odehraném zápase zvítězil nad poslední Kadaní, kdy rozhodla už první třetina, kterou jasně ovládli domácí poměrem 4:1. V zápase s Ústím nad Labem ale úspěšní nebyli a odjeli s tříbrankovým přídělem. Vrchlabí je aktuálně na třetím místě v tabulce, na kontě má 59 bodů a na první Kladno mu chybí právě tři body.

Sokolov otevírá spodní polovinu tabulky, se 47 body je na deváté příčce. Také on si lehce poradil s Kadaní, kterou přehrál dokonce 10:0. Poměr střel jasně hraje pro Baník Sokolov - 59:12. Poslední zápas odehráli sokolovští proti Frýdku-Místku, na který ale nestačili a prohráli 2:6. Sokolov čekají velmi těžké zápasy, kromě Vrchlabí se musí postavit v posledních kolech také prvnímu Kladnu a druhému Přerovu.

Zápas se odehraje v sobotu 27. února od 17. hodin v Sokolově.