HC Stadion Vrchlabí – Ve středu dorazí SK Trhači Kadaň
Preview k zápasu

Ve středu dorazí SK Trhači Kadaň

23.02.2021
Vendula Sahánková

V 30. kole Chance ligy přivítá vrchlabský tým na podkrkonošském ledě SK Trhače Kadaň. Zápas se uskuteční ve středu 24. února od 16 hodin a online přenosem vás provede Jan Přikryl.

Kadaňskému celku se v posledních zápasech moc nevedlo, podlehli postupně Ústí nad Labem, Kolínu, Sokolovu i pražské Slavii. Celkově v letošním ročníku Chance ligy vyhráli pouze šest zápasů, z toho dva na samostatné nájezdy. V současné době se nachází na samém chvosti tabulky, na osmnáctém místě s šestnácti body. Jejich nejlepším hráčem dle kanadského bodování je Jan Svoboda na třicátém čtvrtém místě s 24 body (8 branek, 16 asistencí), dalším je Tomáš Koblížek s devatenácti body (8 branek, 11 asistencí).

Vrchlabští mají poslední zápasy střídavou tendenci, naposledy podlehli celku z Ústí nad Labem. Stále se drží na špici tabulky, ač po posledním zápase klesli na čtvrté místo s padesáti šesti body. Přeskočili je HC Dukla Jihlava, HC ZUBR Přerov a Rytíři Kladno. Nejlepším hráčem dle kanadského bodování je stále Martin Heřman, následuje jej Patrik Urban a Tomáš Nouza.

V minulém společném zápase vítězství putovalo do Krkonoš, kdy vrchlabský celek vyhrál 5:1. Domácí vstřelili jedinou branku zápasu ve 30. minutě. Snažili se, co mohli, ale úspěch jim to nepřineslo.