HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí na svém ledě přivítá hokejisty Kladna
Preview k zápasu

Vrchlabí na svém ledě přivítá hokejisty Kladna

02.02.2021
Raina Tomanová

V dalším utkání se proti sobě postaví domácí HC Stadion Vrchlabí a Rytíři z Kladna. Pro oba týmy to bude první setkání na ledě v letošní sezoně, navíc se zápas bude vysílat na stanici ČT sport, takže se čeká velká atraktivita zápasu. Oba soupeři mají shodně 50 bodů, Kladno je až za Vrchlabím jen kvůli skóre.

Rytíři Kladno mají od začátku ledna na kontě pouze tři prohry. 9. ledna se jim nepovedl zápas proti Přerovu, který nakonec zvítězil 4:3 po samostatných nájezdech. Jediná branka padla v utkání proti Havířovu, bohužel to ale bylo do kladenské sítě. A stejným výsledkem jako v Přerově skončil i zápas v Jihlavě, kde Kladno získalo pouze bod za prohru. V posledním odehraném zápase se ale Rytířům podařilo udolat na samostatné nájezdy Třebíč.

Vrchlabí po sérii šesti vítězných zápasů nakonec padlo na ledě Třebíče, která zvítězila poměrem 5:2. Pro HC Stadion je to ale teprve druhá prohra od začátku roku. Nestačil už jen na vsetínské hráče, kteří 11. ledna zvítězili 3:2. Vrchlabskému klubu se podařil hlavně zápas s Frýdkem-Místkem, který doprovodili devíti brankami, ale žádnou neobdrželi. Stejnými výsledky skončil zápas v Porubě i proti Sokolovu, nad oběma týmy Vrchlabí zvítězilo 5:2.

Zápas se odehraje ve středu 3. února již odpoledne od 14:20. Přenos můžete sledovat na ČT sport.