HC Stadion Vrchlabí – V dalším zápase přivítáme Sokolov
Preview k zápasu

V dalším zápase přivítáme Sokolov

26.01.2021
Vendula Sahánková

Ve středečním zápase na domácí půdě přivítáme HC Baník Sokolov v dohrávce 14. kola.

Pro vrchlabský celek se jedná o 24. zápas v letošní sezóně. Nyní je v tabulce na druhém místě se 47 body. Posledních pět zápasů se neslo pro krkonošský tým ve znamení výhry, ač proti Litoměřicím rozhodly až samostatné nájezdy a se Slavií přišla výhra v prodloužení. V posledním, pondělním zápase, vrchlabští střelci poslali Frýdek-Místek domů s devítibrankovou prohrou, kdy hattrick zaznamenal Michal Pochobradský a o další branky se postarali pánové Machala, Vála, Niko, Mrňa, Rohlík a Formánek.

Sokolovští mají za sebou v tuto chvíli 21 zápasů a v tabulce se nacházejí na sedmém místě s 35 body. Poslední zápas proti SK Horácká Slavia Třebíč skončil pro neoprávněný start sokolovského Jana Pohla kontumačně 5:0 pro třebíčské. V předchozím zápase taktéž sokolovští prohráli a to proti HC Dukla Jihlava 2:6. Jejich nejlepším hráčem v kanadském bodování je Jaromír Kverka na desátém místě tabulky s 23 body (12 branek, 11 asistencí), následuje jej na 34. místě Martin Kadlec s 19 body (5 branek, 14 asistencí).

Zápas se odehraje na domácím ledě ve středu 27.1.2021 od 16hod. Těšíme se na vás u sledování online přenosu, kterým vás provede Jan Přikryl.