HC Stadion Vrchlabí – Informace k pondělnímu utkání
Tiskové zprávy

Informace k pondělnímu utkání

25.09.2020
Lucie Horčičková

Přinášíme Vám informace k organizaci pondělního utkání, které bude mít i nadále omezenou kapacitu 1000 osob (500 osob/sektor).
Na toto utkání mají držitelé permanentních vstupenek možnost "přednostního nákupu" (viz. níže).

Z důvodů opatření kvůli COVID-19 – tedy nařízení, že musí každý účastník hromadné akce mít zakoupenou vstupenku na konkrétní místo, jsme vyvinuli rezervační systém pro majitele permanentních vstupenek, kteří díky tomuto dostanou možnost „přednostního nákupu“.
Jeden z hlavních důvodů, proč jsme k tomuto kroku přistoupili je fakt, že kapacita zimního stadionu je nyní pouze 1000 osob (500 v každém sektoru) a my chceme, aby každý majitel permanentní vstupenky, i ten, který ví, že přijde až v 18:05, měl jistotu, že se na zápas dostane.

Zde je proklik přímo na „nákup“ vstupenek:
hcvrchlabi.enigoo.cz/online/#/permanentky/partner

Návod na "nákup":
Po kliknutí na odkaz Vám vyjede první okno, kde zadáte šestimístné číslo Vaší permanentky, poté vyberete sektor A nebo B (viz plánek – prozatímní sektory zůstávají stejné jako při přátelských utkáních).
Následně zvolíte libovolné místo a na email Vám přijde vstupenka na zápas. Při vstupu do haly se budete prokazovat touto vstupenkou nikoli vstupenkou permanentní.

Míst na sezení v hale je připraven dostatek, proto jsme nechali na každém z Vás, abyste si při vstupu našli své oblíbené místo, na kterém se ale, prosím, poté zdržujte. Všechna místa na provizorních lavičkách jsou označená (na každé lavičce je možné sezení pouze 4 osob). V případě, že opustíte své místo k sezení, je nutné dodržovat 2m rozestupy.

Držitelé červených permanentních vstupenek, kteří mají vouchery na volné vstupy, mohou tyto vouchery směnit za volnou vstupenku na pokladně, stejně jako během loňské sezóny.

Předpokládaný termín zahájení online prodeje vstupenek je neděle 27.9.2020. O spuštění Vás budeme informovat.

Ještě připomínáme, že vstup na zimní stadion je možný POUZE S ROUŠKOU a i nadále je zimní stadion rozdělen do dvou sektorů - stejně jako při přátelských utkáních (viz. níže). Není ovšem povoleno stát podél mantinelu!

Vstup do sektoru A (tribuna domácí, tribuna hosté, tribuna u baru Hendrych) přes hlavní pokladnu, k dispozici bar Hendrych a stánek Krakonoš
Vstup do sektoru B (hlavní tribuna, sedačky) z ulice Hálkova + Fügnerova, k dispozici stánek Radegast (udírna)