HC Stadion Vrchlabí – Poslední přípravný zápas se odehraje v Praze
Preview k zápasu

Poslední přípravný zápas se odehraje v Praze

02.09.2020
Vendula Sahánková

Za posledním přípravným zápasem vyjíždí HC Stadion Vrchlabí za pražskou Slavií, se kterou odehrál náhradní zápas místo HC Slovan Ústí nad Labem na domácí půdě. Slavia si do Prahy odvezla ze včerejšího zápasu výhru 2:1, kdy výherní branku vstřelil Jaroslav Bednář, jež v minulé sezóně působil v krkonošském celku.

Pro vrchlabský celek to je již osmý přípravný zápas. První čtyři zápasy byly výherní, dva proti HC Benátky a dva proti Draci PARS Šumperk. V pátém přípravném zápasu podlehli Slovanu Ústí nad Labem, šestý přinesl první porážku na domácí půdě proti HC Stadion Litoměřice a v minulém, včerejším zápase, podlehl HC Stadion právě HC Slavia Praha.

HC Slavia Praha zítra odehraje svůj sedmý přípravný zápas. V prvním zápase se jim zadařilo na domácí půdě proti HC Baník Sokolov, ale již v dalším zápase podlehli HC Stadion Litoměřice. Nedařilo se jim ani v druhém zápasu proti Sokolovu, Rytířům Kladno a Energii Karlovy Vary. V posledním přípavném zápase vyhráli na vrchlabském ledě 2:1.

V minulém společném zápase první branku vstřelil pražský Jiří Doležal, který překonal Soukupa z dobrého postavení. Na konci první třetiny se trefil vrchlabský Tomáš Nouza, který nadvakrát překonal Málka a poslal puk za jeho záda. Ve druhé třetině přišlo několik šancí na obou stranách, ale nikomu se nepodařilo překonat soupeřova brankáře. Necelých pět minut před koncem zápasu se trefil Jaroslav Bednář, který dostal přesnou přihrávku od Nováka. Domácí na konci zápasu zkusili hru v šesti bez brankáře, avšak bez úspěchu.

Poslední přípravné utkání se odehraje na stadionu HC Slavia Praha 3.9. od 17:30. Přijeďte vrchlabské podpořit na místo utkání nebo jej sledujte online.