HC Stadion Vrchlabí – Stadion míří do Nové Paky
Preview k zápasu

Stadion míří do Nové Paky

25.10.2019
Lucie Horčičková

V sobotu 26. října nás čeká druhé derby během jednoho týdne... Tentokrát HC Stadion míří do nedaleké Nové Paky, se kterou letos sehraje již druhé mistrovské utkání. První utkání vyhrálo Vrchlabí poměrem 5:1 a v přípravném utkání zvítězila Nová Paka 4:3 po prodloužení.

HC Stadion Vrchlabí se stále drží na vítězné vlně. Nyní má na svém kontě 4 vítězná utkání v řadě a nebýt prohry v Trutnově, měl by Stadion samé výhry již od začátku sezóny.
Poslední utkání odehrál HC Stadion na domácím ledě proti Dvoru Králové, který porazil 5:2. V první třetině dostal do vedení dvorský tým Jan Ježek, ale to nemělo dlouhé trvání a hned na začátku druhé třetiny dal vyrovnávací branku vrchlabský Petr Sýkora. Do konce třetiny padly ještě 2 branky, jejichž autory byli Štěpán Matějček a Jaroslav Bednář, který využil přihrávky od Tomáše Jirků. Během třetí třetiny mohli diváci vidět ještě celkem 3 branky. Za domácí tým skórovali Jaroslav Bednář a Patrik Urban a za HC Rodos Martin Franc.
I po středečním utkání zůstává HC Stadion Vrchlabí stále na druhém místě tabulky s 26 body.

Naším sobotním soupeřem a zároveň domácím týmem bude BK Nová Paka, která zaujímá šestou příčku tabulky s 14 body. Z 11 odehraných utkání získala Nová Paka celkem 5 výher, z čehož 2 byly po prodloužení (Jablonec n. N. - 4:3, Trutnov - 3:2) a 1 po nájezdech (Řisuty 5:4).
Naposledy se Nová Paka utkala ve středu proti Děčínu, ze kterého si odvezla velmi těsnou prohru 3:4, kdy při hře 3 na 3 byli úspěšnější domácí a podařilo se jim vstřelit vítěznou branku.

Doražte v sobotu 26. října svůj tým podpořit na zimní stadion do Nové Paky od 17:00.