HC Stadion Vrchlabí – V sobotu zavítá do Vrchlabí lídr skupiny Sever
Preview k zápasu

V sobotu zavítá do Vrchlabí lídr skupiny Sever

07.12.2018
Lucie Horčičková

V sobotu 8.12.2018 se utká HC Stadion Vrchlabí proti Sokolovu, který je s velkým bodovým náskokem na první příčce tabulky skupiny Sever. Během první přestávky proběhne oblíbená soutěž HOĎ PUKEM NA STŘED, kdy si budete moci zasoutěžit o skvělé ceny od partnera utkání, kterým je ONLINESHOP.cz.
Na konci článku si také můžete přečíst vyjádření od Jiřího Jakubce ke změnám v A-týmu.

Po sérii pěti proher se v prvním prosincovém utkání podařilo HC Stadionu prolomit na pražské Kobře ledy a přivézt si domů 3 potřebné body. Během celého utkání mohli diváci vidět pouze jeden jediný gól, a to hned v první třetině. Autorem gólu byl Lukáš Kastner za asistence Tomáše a Aleše Půlpánových.
Nyní je HC Stadion na třetí příčce tabulky s 38 body.

Sobotním soupeřem je HC Baník Sokolov, se kterým se letos setkáme poprvé. Ve své skupině Sever zaujímá Sokolov první příčku tabulky s 51 body a druhé Klatovy na něj ztrácí 11 bodů.
Letošní sezonu začal Sokolov velice dobře. Z 21 odehraných utkání má na svém kontě pouze čtyři prohry, a to proti Nymburku (8.kolo - 2:6), Řisutám (9.kolo - 4:5sn), Klatovům (12.kolo - 2:3) a opět proti Klatovům (3:4), se kterými sehrál poslední odehrané utkání na ledě v Klatovech.

O 1. přestávce proběhne soutěž HOĎ PUKEM NA STŘED. Těšit se můžete na ceny od našeho partnera ONLINESHOP.cz.
www.onlineshop.cz
Neváhejte si proto u vchodu na ZS zakoupit puk v hodnotě 20 Kč!!!!

Pár slov od Jiřího Jakubce ke změnám v současném A-týmu:


Uzávěrka přestupů pro případnou kvalifikaci se kvapem blíží a vzhledem k našim ambicím se snažíme vhodně doplnit náš kádr. Jak většina z Vás již zaznamenala, tak náš tým opustil Tomáš Kynčl. Bylo to jeho rozhodnutí a tým opustil, protože nebyl spokojený se svojí herní vytížeností. V týmu, který má takto vysoké ambice, je vždy těžké se prosadit. To se Tomášovi nepodařilo, a tak odešel na hostování do konce sezóny k našemu rivalovi - HC Trutnov. Dočasně také opustil náš tým Štěpán Matějček. Momentálně je v Litoměřicích, které jsou oslabeni o hráče z juniorských reprezentací. S touto absencí jsme počítali a měla by být do konce prosince. Od ledna se Štěpán vrátí k nám do týmu.
Od zápasu se Sokolovem se k našemu týmu přidá ofenzivnější obránce Ondřej Šťáva. Je to mladý a perspektivní obránce s pravým držením hole, kterého jsme sháněli pro přesilové hry. Ondra je odchovanec Znojma a má za sebou 3 kvalitní sezóny ve II.lize. Letos začal v Hodoníně, potom odešel do německé nižší soutěže a my věříme, že nám pomůže v celém zbytku sezóny. Dostali jsme na něj dobré reference a měl by k nám zapadnout jak hokejově, tak svým herním projevem.
Jak jsem již uvedl, tak usilovně pracujeme, ale zatím nic víc prozrazovat nebudeme. Některé věci jsou již sice téměř jisté, ale dokud vše nebude legislativně dotaženo do konce, nebudeme to prezentovat. Bližší a detailní informace můžete očekávat příští týden.