HC Stadion Vrchlabí – K dalšímu zápasu zavítají na vrchlabský led HC Letci Letňany
Preview k zápasu

K dalšímu zápasu zavítají na vrchlabský led HC Letci Letňany

02.10.2018
Vendula Sahánková

Sedmé kolo odehraje HC Stadion Vrchlabí proti Letcům z Letňan již tuto středu 3.10.2018 od 18 hodin na domácím ledě ve Vrchlabí.

Domácí celek HC Stadion drží vítěznou vlnu již pěti zápasů v řadě. V prvním kole vrchlabští porazili kolínské Kozly, ve druhém na domácí půdě Nymburk, ve třetím přivezli 3 body z Jablonce, dále v pátém kole pokračovali vítězstvím nad Trutnovem a nakonec v šestém kole zvítězili nad Dvorem Králové na samostatné nájezdy.
Nejaktivnějšími a nejpřesnějšími střelci zatím za vrchlabský celek jsou Patrik Urban a Štěpán Matějček, oba mají po třech gólech. Za nimi se dvěma vstřelenými brankami je Aleš Půlpán, Jakub Muška a David Chalupa.

Letcům se zatím tolik nedařilo. Na kontě mají jednu výhru a čtyři prohry. První zápas proti Trutnovu prohráli těsně 2:3, ve druhém zápase proti Dvoru Králové se jim dařilo o poznání lépe a z Podkrkonoší si dovezli domů do Prahy výhru 6:3. Ke třetímu zápasu došlo na domácí půdě a vítězství si odváželi kolínští Kozlové. Za čtvrtým zápasem vyjeli Letci do Nymburka, ale 3 body se jim nepodařilo domů přivést. V pátém zápase, který se odehrával na domácí půdě, podlehli celku HC Vlci Jablonec.
Jejich nepřesnějším střelcem je prozatím Tomáš Dyrynk.

Přijďte si zafandit do domácí arény již ve středu 3.10. od 18hod. Těšíme se na Vás.