HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí proti Vlkům na domácím ledě
Preview k zápasu

Vrchlabí proti Vlkům na domácím ledě

15.03.2018
Raina Tomanová

Čtvrtfinále pokračuje druhými zápasy. Vrchlabí bude prvně v playoff hostit Vlky z Jablonce a čeká je velmi těžký zápas. První kolo Stadion na ledě jabloneckých Vlků prohrál poměrem 2:6 a v pátek se bude snažit o srovnání série.

HC Stadion si pro Vás spolu s našimi partnery Restaurací Car club a Skiareálem ŠM opět připravil i program...

Tipovací soutěž - soutěž o tip na výsledek utkání, která se uzavře před zahájením 1. třetiny. Výsledky soutěže zveřejníme na webu, fb a výherce budeme kontaktovat telefonicky. Výherce získá poukaz na konzumaci v Restauraci Car club v hodnotě 500,-Kč.

Výherní losy - během zápasu si můžete u našich hostesek zakoupit za 20,-Kč losy a vyhrát krásné ceny: poukaz v hodnotě 300 Kč od Restaurace Car club Vrchlabí, 4x šálu HCSV, 3x tričko HCSV, 4x jednodenní skipass do skiareálu Špindlerův Mlýn.

Losování vstupenek - opět budeme losovat 3 vstupenky, jejíž majitelé obdrží 1x jednodenní skipass do skiareálu Špindlerův Mlýn

Na zápasy play off neplatí permanentní vstupenky ze základní části!

Jablonec postoupil do čtvrfinále přes Bílinu, nad kterou zvítězil v sérii 3:1. První dvě utkání dospěla do prodloužení, kde každý z týmu zvítězil. Poté ale zápasy ovládli Vlci a výhra 3:1 a následně 6:4 je poslali do dalších bojů.

HC Stadion se do dalších bojů probojoval po sérii s Kobrou Praha. První zápas dopadl skvěle pro vrchlabské, kdy zvítězili vysoko 8:2. Podobným výsledkem dopadl i zápas v Praze, kde se radovali domácí. Před domácími diváky se poté znovu představilo Vrchlabí, které si připsalo druhý bod za výhru 6:1. A na ledě Kobry Praha poté Stadion dokonal dílo a vyhrál 5:2.

Série s Vlky začala u nich na ledě a dopadla pro vrchlabské prohrou 2:6. V pátek se mohou pokusit vyrovnat sérii a poté jet do Jablonce jet překlopit vítězství v sérii na svou stranu. Druhý zápas série se odehraje od 18:00.