HC Stadion Vrchlabí – Zhodnocení letního soustředění mládežnických kategorií
Fotoreportáž

Zhodnocení letního soustředění mládežnických kategorií

30.08.2017
Klub

Letos poprvé naše mládežnické kategorie absolvovaly v termínu 21.8. – 25.8.2017 tradiční letní soustředění ve sportovním areálu Liščí Farma ve Vrchlabí. Měli jsme k dispozici široké spektrum sportovišť a možností k různým formám tréninku. Využívali jsme trampolíny, písčité volejbalové hřiště, tenisové kurty, fotbalové hřiště a travnaté plochy v areálu.

Do bazénu jsme se nedostali, jelikož nám úplně nepřálo počasí. Soustředění se zúčastnilo celkem 67 dětí od těch nejmenších (ročník 2011) až po starší žáky (ročník 2004), a to pod taktovkou 11 trenérů. Samozřejmostí a hlavní náplní soustředění jsou tréninkové jednotky na ledě, které probíhaly každý den na našem zimním stadionu.

Ve středu byl naplánován „odpočinkový den“. Přípravka vyjela lanovkou na Medvědín a udělala si procházku po horách zpět do Špindlerova Mlýna, kde následovalo oblíbené „blbnutí“ v aquaparku na VZ Bedřichov. Mladší a starší žáci si užili několik jízd na bobové dráze a poté se šli také vykoupat do aquaparku.

Ve čtvrtek místo večeře bylo společné opékání buřtů u táboráku zakončené strašidelnou stezkou odvahy.

Na závěr soustředění v pátek 25.8 odjeli mladší žáci k přátelskému utkání do Poděbrad, kde zvítězili 8:4. Ostatní kategorie absolvovaly odpoledne poslední trénink na ledě a po zhodnocení trenérů, byl oznámen konec letošního soustředění.

Zde několik fotografií ze soustředění. Kompletní fotogalerii naleznete na tomto odkazu.