HC Stadion Vrchlabí – HC Stadion doma přivítá Sokolov
Preview k zápasu

HC Stadion doma přivítá Sokolov

13.10.2016
Raina Tomanová

Po nepovedeném sedmém kole, ve kterém se HC Stadionu nedařilo, a z Klášterce nad Ohří odjížděl bez bodu a navíc se šestibrankovým přídělem, se další utkání odehraje na vrchlabském ledě. Vrchlabí se postaví proti Baníku Sokolov.

Hosté ze Sokolova jsou aktuálně na šestém místě v tabulce a na kontě mají devět bodů. Naplno dokázali bodovat v prvním kole, kdy zajížděli na led Kobry Prahy a odváželi si výhru 4:1. Také v Trutnově se jim dařilo a tři body si odvezli za výhru 5:2. V zápase proti Jablonci rozhodovaly až samostatné nájezdy, ve kterých se ale Baníku nedařilo a získal jen bod. A v posledním odehraném kole ukořistil Sokolov bod navíc v prodloužení proti Děčínu. Ve třech zápasech ale neskóroval vůbec, od tří soupeřů dostal shodně po čtyřech gólech. Baník nestačil na Řisuty, Klášterec nad Ohří ani na Bílinu. Ve Vrchlabí tak může naplno zabodovat po čtyřech kolech.

HC Stadion má za sebou nepovedený zápas v Klášterci nad Ohří. V něm se mu povedla pouze druhá třetina, ale ani to nestačilo a odjel s prohrou 3:6. Stejný počet branek dostalo Vrchlabí v zápase proti Kobře Praha, kde ale nevstřelili vrchlabští ani gól. Další zápasy ale byly bodově přívětivější. Proti svému rivalovi z Trutnova ukořistilo Vrchlabí bod navíc v prodloužení. Před domácími diváky se jim dvakrát povedlo skórovat desetkrát, a to proti Bílině a Jablonci. Proti Klatovům HC Stadion zvítězil 5:2 a na domácím ledě dokázal vyhrát také nad Buldoky 6:1. Povede se mu porazit soupeře z druhé poloviny tabulky?

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu v sobotu od 18 hodin. Přijďte podpořit svůj tým v honbě za prvním místem!