HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí zavítá k soupeři do Sokolova
Preview k zápasu

Vrchlabí zavítá k soupeři do Sokolova

15.10.2015
Raina Tomanová

Devátým kolem pokračuje II. hokejová liga. V něm HC Stadion zajíždí na led Sokolova, kterému se aktuálně moc nedaří. Na domácím ledě však o body budou bojovat a můžeme očekávat bojovný zápas.

Hráči Sokolova novou sezonu zahájili výhrou v prodloužení na svém ledě proti Havlíčkovu Brodu. Poté následovala série tří zápasů, kdy Baník nebral ani bod, nejdřív prohrál v Klatovech, následně doma proti Trutnovu a osm branek dostal Sokolov v Bílině. Plného počtu bodů se sokolovští dočkali až v pátém kolem na domácím ledě proti Děčínu, kdy zvítězili poměrem 6:4. Další dvě kola však další body nepřinesla, Sokolov se neprosadil proti Nymburku ani proti Táboru, který jim nasázel sedm gólů. Poslední tři body získal Baník na ledě Kobry Praha, kde zvítězil po dlouhých třech letech poměrem 5:3 a tyto tři body jsou pro něj nejcennější. Dokáže se Baník Sokolov prosadit také proti Vrchlabí a přerušit tak jeho vítěznou šňůru?

HC Stadion má z posledních tří kol plný počet bodů. Zvítězit se mu podařilo nad Kobrou Praha, na domácím ledě proti Buldokům z Řisut a Žďáru nad Sázavou. Sezonu ale Vrchlabí zahájilo prohrou 4:7 na bílinském ledě. Následovaly dvě tříbodové výhry doma nad Děčínem 6:5 a na nymburském ledě 3:2. Druhá prohra pro vrchlabské hráče přišla v pátém kole před domácími fanoušky proti Táboru, kde i když byl HC Stadion dobře rozehraný, dvoubrankový náskok neudržel a nakonec si Tábor odvezl výhru 5:3. V devátém kole může Vrchlabí navázat na předchozí tři výhry a získat další body. Podaří se jim to na ledě Sokolova?

Sokolovští jsou aktuálně na 13. místě v tabulce a mají na kontě 8 bodů. HC Stadion se může pochlubit 15 body a 6. místem. Zápas začíná netradičně v 17:30 a vítáni jsou všichni fanoušci.