HC Stadion Vrchlabí – Dvoudenní camp je za námi
Žáci

Dvoudenní camp je za námi

17.08.2015
Klub

Na vrchlabském stadionu minulý víkend proběhl dvoudenní camp pro budoucí naděje "A" týmu. Camp se podle ohlasů vydařil, všichni mají řádně odtrénováno a mohou se pomalu připravovat na novou, doufáme že úspěšnou, sezonu.

Ve dnech 14. 8. - 15. 8. 2015 proběhl na našem ZS již tradiční dvoudenní camp pro ročníky 2005 - 2002. Celkem se zúčastnilo 30 hráčů, kteří byli rozděleni podle věku do dvou skupin. Každý den měli hráči 2 tréninky na ledě a 2 suché tréninky, trenéři se zaměřili hlavně na powerskating, užité bruslení, rychlost a agility. O hráče bylo postaráno i ohledně občerstvení, během dne měli v kabině k dispozici ovoce a sušenky, pro každého byl zajištěn také teplý oběd. Pitný režim samozřejmě všichni řádně dodržovali. Jelikož bylo venku velké teplo, vzali jsme kluky místo poledního klidu k rybníku na nedaleký Kačák, kde jsme měli možnost se všichni vykoupat a v rámci suchého tréninku jsme si pak dali fotbálek. Přestože měli celý den všichni tolik aktivit, zvládli bravurně i závěrečné tréninky na ledě. Dle ohlasu se camp všem líbil, i když byl na fyzičku trochu více náročný.

Nezbývá klukům nic jiného, než využít neděli na odpočinek, protože od pondělí jim začíná týdenní letní soustředění v Horní Branné, odkud budou na kole dojíždět k nám na ZS.

Děkujeme všem klukům a holkám za účast a rodičům za podporu, všichni jste byli úžasní!

Více fotek najdete na našem facebookovém profilu zde.