HC Stadion Vrchlabí – V dalším domácím zápase přivítáme Medvědy z Pelhřimova
Preview k zápasu

V dalším domácím zápase přivítáme Medvědy z Pelhřimova

09.01.2015
Raina Tomanová

Vrchlabí má na svém programu na začátku roku 2015 tři domácí zápasy. Jeden z nich, ten s Nymburkem, již máme za sebou. HC Stadionu se podařilo rozhodnout 15 vteřin před koncem o výhře nad soupeřem 4:3. Další utkání bude tuto sobotu s Pelhřimovem, který přivítáme k odvetnému utkání. První vzájemný zápas dopadl lépe pro Vrchlabí, když zvítězilo rozdílem dvou branek 6:4.

Pelhřimov je nyní na 12. místě v tabulce a na kontě má 24 bodů. Ten poslední přidal z prvního letošního zápasu proti Klatovům, ve kterém podlehl v samostatných nájezdech 5:6, ačkoliv po druhé třetině měli náskok tří branek a vedli 5:2. Od poloviny prosince se Medvědům bodově nedaří, poslední body brali v zápase proti HC Řisuty, kdy vyhráli 5:2. Kobra Praha, Děčín a také Jablonec nad Nisou jim pak ale nedaly šanci, jablonečtí Vlci Medvědům nasázeli dokonce osm branek. Pelhřimov tak již čtyři zápasy čeká na plný bodový zisk, dočká se v sobotu na vrchlabském ledě?

HC Stadion naopak dokázal v posledním domácím utkání zvítězit, i když rozhodl až 15 vteřin před sirénou. Celý zápas proti Nymburku musel dohánět jednobrankovou ztrátu, nakonec se radoval ze tří bodů. Aktuální celkové skóre je 5. místo a 40 bodů. Vrchlabí se z posledních pěti odehraných zápasů nevydařil pouze jediný a to proti Kobře Praha, na jejímž ledě padlo 5:9 a ukončilo tak rok 2014 bez bodového zisku. Předtím však zvítězili ve třech zápasech v řadě. Proti Medvědům mohou přidat další body, navíc je to druhý zápas před domácími fanoušky.

Utkání začíná tradičně v 18 hodin na vrchlabském stadionu. Přijďte kluky podpořit, ukázat jim znovu svou sílu a popohnat je dopředu!