HC Stadion Vrchlabí – Na Mikuláše k nám zavítá Baník Sokolov
Preview k zápasu

Na Mikuláše k nám zavítá Baník Sokolov

04.12.2014
Raina Tomanová

K mikulášskému utkání zavítají na vrchlabský led hráči z Baníku Sokolov. Sobotní domácí zápas bude nejen ve znamení skvělého hokeje, ale také soutěží, ve kterých si můžete zahrát třeba o víkendový zájezd do Paříže. Hlavním tahounem však bude HC Stadion a samozřejmě tři body, které na svém ledě bude hájit.

HC Baníku Sokolovu se v aktuálním ročníku daří. Nyní je na třetím místě v tabulce s celkem 32 body, na první Kobru Praha ztrácí bodů šest. Hned v prvním kole II. ligy měli sokolovští volno, následně ale bodovali ve čtyřech zápasech za sebou. Sérii jim pokazil zápas na ledě ve Slaném, kdy podlehli Řisutům 2:4. Další body ale snadno posbírali v zápasech proti Děčínu, Budějovicím nebo Pelhřimovu, který porazili až v prodloužení. Naposledy se Baníku nepovedl zápas právě proti vedoucí Kobře Praha, na jejímž ledě sokolovští padli poměrem 1:5, náladu si spravili v domácím utkání proti Nymburku, který přehráli 4:2. V sobotním klání se mohou Kobře přiblížit, avšak proti vrchlabskému soupeři to nebudou mít jednoduché.

HC Stadion Vrchlabí je pouhou jednu příčku pod hosty ze Sokolova. Na kontě má 29 bodů, sobotním vítězstvím by tedy oba týmy měli shodně bodů. Vrchlabí se naposledy radovalo na ledě Moravských Budějovic, které přehráli 3:2, stejným výsledkem skončilo i domácí utkání proti Kolínu. Krkonošský celek ztratil body v Klatovech, kde byl jasným favoritem, svou roli ale nezvládl a domů odjel s nepořízenou a výsledkem 1:4. V sobotním zápase si HC Stadion může vylepšit svou bilanci a zvýšit počet vyhraných utkání v základní části na osm. Baník Sokolov ale nedá body zadarmo a my se můžeme těšit na zajímavý zápas na obou stranách.

V sobotním zápase nebude chybět soutěž Hod pukem, ve které hrajeme o krásné ceny – první je Eurovíkend v Paříži, další poukaz do restaurace Labuť a třetí výherce si odnese nástěnný kalendář. A protože je Mikuláše, je připravena také fotosoutěž pro malé i velké. A nějaká ta nadílka také nebude chybět. Přijďte tedy podpořit HC Stadion Vrchlabí, přijďte se čertovsky vyřádit do domácího kotle a pomozte klukům k vítězství!