HC Stadion Vrchlabí – Vrchlabí přivítá děčínské Medvědy
Preview k zápasu

Vrchlabí přivítá děčínské Medvědy

16.11.2014
Alan Šrámek

17.11. je státní svátek, ale to fanoušky od hokeje neodradí. V rámci třináctého kola se na ledě Vrchlabí představí Medvědi z Děčína, kteří se momentálně nacházejí na čtrnáctém místě tabulky. O tom, že to nebude jistě lehké utkání, není třeba polemizovat.

HC Stadion Vrchlabí - Potvrdí Stadion vyhrané vzájemné zápasy z loňské sezóny s děčínskými medvědy?

Po čtrnáctidenní pauze má Vrchlabí střídavé výsledky. Na ledě Bíliny podlehli hráči Vrchlabí po samostatných nájezdech. V následujícím domácím střetnutí padli hokejisté z Krkonoš na domácí půdě poprvé v základní hrací době, kdy vrchlabskou arénu vyloupili hráči Žďáru nad Sázavou. HCV si zvedlo sebevědomí vítězstvím na ledě Klášterce nad Ohří a v následujícím kole si také poradili doma s táborskými Kohouty, které dokázali hráči Stadionu porazit v prodloužení. V posledním dvanáctém kole zajíždělo Vrchlabí na led do Slaného, kde se střetlo z Řisuty. Vrchlabí po celý zápas udržovalo jednobrankový náskok, ale nakonec odešla družina trenéra Řeháčka poražena 6:5.

Vrchlabí může navázat na výborné výsledky s Děčínem z loňské sezóny na svém stadionu ve státní svátek a prodloužit tak dobrou sérii s Medvědy.

HC Děčín - Zabere Děčín po dvou porážkách v lize na ledě Vrchlabí?

Hosté z Děčína mají za sebou v letošní sezóně odehráno třináct utkání, po kterých se nacházejí na čtrnáctém místě tabulky se ziskem jedenácti bodů. Od jasného vítězství nad Trutnovem čekají Medvědi na vítězství. Šňůru dvou proher by rádi ukončili již v utkání s Vrchlabím. V jedenáctém kole podlehl Děčín na ledě favorizované Kobry Praha a v následujícím kole si z Děčína odvezli všechny body hráči Nymburka.

Hlavním partnerem utkání s Děčínem bude firma Havex, která představí novou Škodu Fabia. Při utkání bude také soutěž v házení puků na střed, kde bude vítězi na víkend zapůjčeno právě toto vozidlo.

Základní informace

Rok založení klubu: 1945
Klubové barvy: bílá, modrá, červená
Webové stránky: http://www.hcdecin.cz/

Vedení klubu

Místopředseda: Jan Havlíček
Předseda: Ing. Lukáš Vaníček
Sekretář: Martin Pošusta
Místopředseda: Martin Šotka

Realizační tým

Hlavní trenér: Ondřej Míchálek

Poslední vzájemné utkání

Na poslední měření sil došlo před rokem, kdy Stadion zajížděl v rámci pětadvacátého kola na led Děčína, kde zvítězil 2:1. O branky Vrchlabí se tehdy postaral Pulec s Bláhou.

Středa 20. listopadu 2013, 25. kolo: HC Děčín - HC Stadion Vrchlabí 1:2 (0:0, 0:2, 1:0)

Utkání třináctého kola se odehraje na zimním stadionu ve Vrchlabí 17.11. 2014 v 18:00.