HC Stadion Vrchlabí – Další soupeřem bude HC Chrudim
A Team

Další soupeřem bude HC Chrudim

13.08.2007
Patrik Huber, Jakub Gabriel

Dnes od 18:00 hod. v Elektromont Aréně naši hokejisté sehrají již paté přátelské utkaní. Soupeřem bude nám hodně známý celek z Chrudimi, který jsme v minulé sezóně vyřadili ve finále 3:1 na zápasy a historicky postoupili do 1. ligy

Ambiciózní hosté se netají plánem postoupit do 1.ligy! Chrudim proto dělá opravdu hodně. Před novou sezónou posílila o šest velmi kvalitních hráčů. A hned tři byli hráči z Vrchlabí. Trio Král, Polák a Vondrlík posílil Chrudim! Druhý zmiňovaný, Jaroslav Polák, má natažený podkolení úpon na noze a k dnešnímu zápasu pravděpodobně nenastoupí.

Hosté odehráli dvě přípravná utkání. V prvním z nich na svém ledě za přítomnosti 150 diváků, podlehli prvoligovému celku HC VČE Hradec Králové 0:3 Ke druhému zápasu musela Chrudim cestovat až do Brna, kde se utkala s týmem VSK Techniky Brno. Tento zápas byl pro Chrudim mnohem veselejší, než první proti Hradci.Po třetinách 1:0, 1:2 a 0:1 zvítězili hosté v těsném poměru 3:2.

Předpokládaná sestava HC Chrudim: Barta - Kuncl, Kříž, Šafařík, Konta, Kvaššay, Daňo - Bláha, Beránek, Poutůček, Horák, Buchal, Stavenský, Bělohlávek, Král, Žák.

Doufáme, že přijdete podpořit naše hokejisty v hojném počtu a vytvoříte jak už je ve Vrchlabí zvykem, parádní hokejovou kulisu.