HC Stadion Vrchlabí – Poslední příprava na domácím ledě proti Nymburku
Preview k zápasu

Poslední příprava na domácím ledě proti Nymburku

07.09.2014
Raina Tomanová

Poslední přípravný zápas vrchlabského týmu se odehraje na domácím ledě v úterý 9. září. V D+D Elektromont aréně přivítají soupeře z Nymburka, se kterým v prvním vzájemném utkání prohráli po samostatných nájezdech 3:4.

Vrchlabský HC Stadion má na kontě pět zápasů, ve kterých dokázal třikrát zvítězit. Dvakrát to bylo až po samostatných nájezdech a to před domácími diváky v utkání s Kolínem a Jabloncem nad Nisou. Kolín vrchlabští hráči nedokázali porazit na jeho ledě, stejně tak Nymburk, ze kterého si odvezli těsnou prohru 3:4 také po nájezdech. Podaří se HC Stadionu potřetí vyzrát na soupeře před domácím publikem?

Nymburk má stejně jako Vrchlabí za sebou pět přípravných zápasů. V nich srovnali svoje síly například s hradeckou juniorkou, která je v prvním utkání porazila 7:2, ale v odvetném zápase se již nymburským podařilo zvítězit poměrem 4:1. Jablonec byl v přípravě nejen soupeřem pro Vrchlabí, ale také pro nymburské hráče. Proti jabloneckým Vlkům ale nymburští našli recept pouze v jednom z utkání. Od úterního zápasu tedy můžeme očekávat boj o poslední výhru mezi těmito soupeři.

Základní informace

Rok založení klubu: 1932
Klubové barvy: modrá, žlutá
Webové stránky: www.klub.nedhockey.cz

Vedení klubu

Prezident klubu: Tomáš Netík

Realizační tým

Hlavní trenér: Pavel Bičiště

Poslední příprava se odehraje v úterý 9. září od 18 hodin na vrchlabském stadionu. Pojďte podpořit kluky, ukažte jim, že s vámi mohou po celou sezonu počítat!