HC Stadion Vrchlabí – Další šanci vyhrát venku bude mít Vrchlabí proti Buldokům z Řisut
Preview k zápasu

Další šanci vyhrát venku bude mít Vrchlabí proti Buldokům z Řisut

29.11.2013
Raina Jarošová

K dalšímu utkání zajíždějí hráči HC Stadionu Vrchlabí na stadion do Slaného, kde se utkají proti týmu HC Řisuty. Soupeři se proti sobě postaví již podruhé, hned v prvním kole Buldoci nezvládli utkání proti domácímu Vrchlabí a odjížděli s prohrou 3:5. Tentokrát se budou snažit vrchlabské hráče porazit. Utkání se odehraje od 17:00 na zimním stadionu ve Slaném.

HC Stadion Vrchlabí má za sebou nevydařený zápas venku proti Žďáru nad Sázavou. Po druhé třetiny, kterou žďárští vyhráli poměrem 3:1, sice dokázali v poslední části snížit, ale vyrovnat se jim už nepovedlo a domů si odváželi prohru 2:3. Předtím se jim ale třikrát podařilo vyhrát, doma v zápasech proti kláštereckým hráčům po nájezdech 6:5 a poté těsným rozdílem 2:1 zvítězili nad hosty z Děčína. Se 24 body je HC Stadion Vrchlabí aktuálně na 9. místě.

Sestava týmu HC Stadion Vrchlabí z minulého kola:

Jeschke – Vondráček, Hamerský, Poskočil, Klement, Kolář, Lenoch, Provazník – Jakubec (C), Filip, Fořt, Jirků, Šťastný, Veselý, Březina, Bláha, Gengel, Filip, Svoboda


HC Řisuty jsou v tabulce tři příčky pod vrchlabským týmem. Na svém kontě mají pět vítězných tříbodových zápasů, nejúspěšnějším byl pro Buldoky zápas proti Klatovům, ve kterém zvítězili vysoko 9:4. Sérii pěti porážek v řadě utnuli v utkání proti Drakům z Bíliny, ve kterém na hostujícím stadionu vyhráli až v prodloužení 3:2. V posledním odehraném zápase porazili na domácím ledě Milevsko poměrem 4:0.

Sestava týmu HC Řisuty ze 16. kola:

Schwamberger – Kašák, Slánský, Sedláček, Bílek, Jirouch, Tomáš, Voráček – Náprstek, Redlich, Landa – Záleský, Kraus, Hrubant – Hlusička, Kos, Vlček, Pípal


Zítřejší hokej, který startuje již v 17 hodin, slibuje výbornou podívanou a vyrovnaný hokej. Přijeďte podpořit vrchlabské hráči při jejich cestě za vítězstvím!