HC Stadion Vrchlabí – K prvnímu semifinálovému utkání dorazí Nové Město na led Vrchlabí
Preview k zápasu

K prvnímu semifinálovému utkání dorazí Nové Město na led Vrchlabí

26.01.2013
Raina Jarošová

V semifinálových utkáních budeme svědky soupeření mezi HC Stadionem Vrchlabí a TJ Spartakem Nové Město nad Metují. Oba týmy budou bojovat o postup do krajského finále a oba také nedají tomu druhému vítězství zadarmo.

HC Stadion Vrchlabí do semifinále postoupil díky třem vítězství nad Jaroměří. Ve dvou domácích a jednom zápase na ledě soupeře, na který se přijelo podívat více než dost vrchlabských fanoušků, postupně jaroměřské mužstvo porazil 4:3, 3:6 a 5:2. Nyní je před ním ale mnohem těžší soupeř – bitva o finále bude velmi zajímavá.

Nové Město nad Metují si zahrálo ve čtvrtfinálovém klání o jeden zápas více. Ve druhém utkání série totiž nestačilo na soupeře z Jičína, který favorizované Nové Město na svém ledě porazil poměrem 3:1. Další dvě utkání si už ale novoměstští hráči pohlídali a zvítězili poměrem 3:1 na zápasy.

Během domácího utkání máte možnost zakoupit si trička a šály za akční ceny. Pokud si zakoupíte vrchlabský dres, dostanete k němu minidres zcela grátis :) Takže předtím, že se pořádně opřete do fandění, se nezapomeňte dovybavit! Zápas začíná v 17 hodin na ZS ve Vrchlabí.

A také nezapomeňte na naše heslo -> Vítězí ten, kdo věří!