HC Stadion Vrchlabí – Hráči Stadionu zajíždějí do Náchoda
Preview k zápasu

Hráči Stadionu zajíždějí do Náchoda

17.11.2012
Tomáš Pavlík

V rámci 13. kola krajské hokejové ligy Vrchlabí zavítá do Náchoda. Stadion poslední dva zápasy vyhrál, když ve šlágru porazil Nové Město a ve středu si poradil s Opočnem. Domácí tým Náchoda naposledy prohrál vysoko s Třebechovicemi, předtím dokázal doma udolat Jaroměř. Uvidíme, jak tento zápas dopadne. Vrchlabské bojovníky opět přijede podpořit vynikající fanclub, který znovu vypravuje autobus.

Vrchlabí má odehráno 11 zápasů, ve kterých dokázalo vydolovat 27 bodů, hořkost porážky zažilo jen v Třebechovicích a doma s Hronovem. Stadion ale dokázal porazit lídra ligy Nové Město na jeho ledě krutým výsledkem - 1:6, což byla určitě velká psychická vzpruha, následně doma zvítězil nad posledním Opočnem, první dvě třetiny herně ovšem nebyly nic moc, hráči Stadionu se rozehráli až ve třetí třetině, ve které svému soupeři nasázeli pět branek a zvítězili celkově 11:4. V Náchodě tedy určitě svěřenci trenéra Biegla budou chtít zahrát lepší utkání a přivést do Krkonoš tři body, aby zůstali v kontaktu s čelem tabulky. Zatím zaujímají vynikající 2. místo, a to mají odehráno o zápas méně než první tým tabulky Nové Město nad Metují.

HC Náchod zatím dokázal ukořistit 17 bodů, přestože má stejnou bilanci výher a proher. K tomu se jednou radoval z výhry v prodloužení. Přes střídavé úspěchy se jim doma daří nadpolovičně. Dokázali zde porazit Dvůr Králové (6:1), Semechnice (12:2) a Jaroměř (4:3), prohráli těsně s Novým Městem (4:5) a Novou Pakou (5:7). I když jsou hosté favorité, tak domácí budou určitě houževnatým týmem a nebudou chtít odevzdat všechny body soupeři z Vrchlabí.

Zápas mezi Náchodem a Vrchlabím se hraje na náchodském zimním stadionu od 17:00 hod. Jak už bylo řečeno, pomoci týmu přijedou i fanoušci, kteří si objednali autobus. Viz. Výjezd do Náchoda. Třeba jsou ještě volná místa, tak se zaregistrujte nebo sedněte do auta a vypravte se podpořit tým Vašeho srdce.