HC Stadion Vrchlabí – Po nedělní pauze doma přivítáme HC Wikov Hronov
Preview k zápasu

Po nedělní pauze doma přivítáme HC Wikov Hronov

06.11.2012
Raina Jarošová

Již desáté kolo se odehraje na ledě Vrchlabí ve středu 7. listopadu. Na něm domácí hráči přivítají tým z Hronova, se kterým odehrají první vzájemný duel této sezony.

HC Wikov Hronov se s devatenácti body momentálně nachází na 4. místě tabulky. Je na tom tak o 2 body hůře než jeho zítřejší soupeř. Zatím největším úspěchem v letošní krajské lize je pro Hronov výhra nad Novým Bydžovem 12:2. Naopak nejvíce gólů ve vlastní brance měli v následujícím kole, kde je doma porazila Jaroměř poměrem 6:1. V posledním zápase se jim podařilo zvítězit na Třebechovicemi a jejich bilance je šest vítězství a tři prohry, z toho jedna až při samostatných nájezdech.

HC Stadion Vrchlabí v osmém kole klopýtl a z Třebechovic si odvážel těsnou prohru 5:4. I tak je Vrchlabí se sedmi vítězstvími a 21 body na třetím místě v tabulce a svůj náskok před čtvrtým Hronovem může ještě navýšit.

V tomto zápase se Vám představí i pivovar Hendrych. Fanoušci obdrží u pokladny slosovatelný kupon, který odevzdají, a o druhé přestávce se vylosuje výherce hlavní ceny. Také se bude předávat permanentní vstupenka na veřejné bruslení dětskému domovu. V první přestávce si fanoušci mohou vyzkoušet hry na ledě o ceny, které věnoval pivovar Hendrych.

Na jeden večer je toho až až, takže neváhejte, přijďte podpořit HC Stadion, zahrajte si o skvělé ceny a ochutnejte nové pivo z vrchlabského pivovaru.