HC Stadion Vrchlabí – Tomáš Bláha opět ve vrchlabských barvách
A Team

Tomáš Bláha opět ve vrchlabských barvách

13.08.2012
Jana Poskerová

Vrchlabský dres oblékal ještě pod vedením trenéra Řeháčka, loňskou sezonu strávil v barvách druholigového Trutnova, občas se objevil v dresu Hradce Králové. Útočník Tomáš Bláha se na sezonu 2012/2013 vrací do Vrchlabí a kromě střílení golů se bude věnovat vrchlabské mládeži.

Tomáši, vítejte zpět ve Vrchlabí. Jak jste dospěli k nové spolupráci s klubem?
Domluvili jsme se docela rychle, protože mi můj agent domlouval zkoušku v Jihlavě a na poslední chvíli z toho sešlo a nic jiného pro mě neměl. Zavolal jsem panu Vlasákovi a vysvětlil jsem mu svoji situaci. Domluvili jsme si schůzku kde byl i pan Cerman s trenérem, řekli jsme si naše představy a v podstatě jsme byli hned domluveni...

Kromě působení v A týmu, budete trénovat vrchlabskou mládež, pracoval jste už s dětmi a co s kluky čeká?
Ano, ještě budu trénovat pátou třídu jako hlavní trenér a sedmou třídu jako asistent. Když se hrála ve Vrchlabí 1.liga, tak jsme chodili na led s těma nejmenšíma a snažili jsme se něco je naučit, ale jinak jako trenér jsem ještě děti neměl. Moc se na tu práci s dětma těším. Teď v nejbližší době budeme mít v Trutnově soustředění, abychom udělali nějakou partu, trošku potrénovali a mimo led se i pobavili.

Od září nastupujete na led jako obhájci jak v Metuji, tak do kraje, to pro Vás musí být výzva..
Je to pro mě velká výzva. Jsou tady výborní fanoušci, před kterými je radost hrát, je tady parádní zázemí a podmínky k tomu, abychom hráli co nejlepší hokej. A určitě budeme chtít zopakovat to, co tady kluci dokázali minulou sezonu.