HC Stadion Vrchlabí – Druhá liga v Trutnově končí
A Team

Druhá liga v Trutnově končí

24.06.2012
Redakce

Překvapivé zprávy přicházejí o okeji ze sousedního Trutnova. Jak vyplývá z článku na hokej.cz, trutnovští hokejisté nenastoupí v září v II.lize ledního hokeje.

Termín, do něhož mělo být jasné složení účastníků příštího ročníku druhé ligy, se už dvakrát posouval, nyní dohady a spekulace končí. Nový výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje na svém druhém zasedání v pátek 22. června vyřešil všechny otazníky. V původním termínu na sklonku května se přihlásila všechna mužstva, avšak na aktivu klubů se objevily zvěsti, že některé oddíly jednaní o prodeji licence. Datum závazného přihlášení se tak posunulo až na 16. června, tedy na den volební konference svazu. Ani to však nestačilo, neboť dva kluby převod licence nevyřešily. Tato záležitost se týkala Benešova a Uherského Hradiště.

Vzhledem k neuhrazení startovného rozhodl výkonný výbor ČSLH podle článku 207, odstavce 1 Soutěžního a disciplinárního řádu o nezařazení družstva HC Trutnov do II. ligy pro sezónu 2012/13, stojí v komuniké po zasedání výkonného výboru.

Libor Kult, www.hokej.cz, 22.6.2012