HC Stadion Vrchlabí – Příprava začíná v Mladé Boleslavi
A Team

Příprava začíná v Mladé Boleslavi

03.08.2010
Redakce

Od 18. února kdy tým Vrchlabí prohrál na nájezdy v Třebíči předkolo play-off je vrchlabský fanoušek bez hokeje. Ale to se změní již zítra, neboť 3. srpna začíná série přípravných zápasů a jako první soupeř se výběru trenéra Řeháčka postaví hokejisté Bruslařského klubu z Mladé Boleslavi.

Po dobrém vstupu do loňského ročníku Extraligy se mladoboslavským hokejistům přestalo dařit a pomalu sestupovali tabulkou k jejímu dnu, odkud se nedokázali odpoutat a stejně jako o rok dříve spadli nejdříve do skupiny o udržení a nakonec i do baráže s vítězem první ligy. Ovšem v baráži nenechali nikoho na pochybách a prvoligového vítěze z Chomutova porazili jednoznačně 4:1 na zápasy a Bruslařský kluk si tak i na další ročník udržel extraligovou příslušnost.

Kádr boleslavských byl překvapivě nucen opustit i po podpisu nové smlouvy kapitán a extraligový matador Richard Král, který zamířil do polského JKH GKS Jastrzębie. Dále tým opustil Tomáš Frolo který se představí v dresu Plzně, Aleš Padělek odešel do jihlavské Dukly, dále již neuvidíme v boleslavském dresu Valdemara Jiruše, Jaroslava Kasíka nebo Marcela Ščerbáka.

Módě zámořských posil podlehl i bruslařský klub a tak se v Mladé Boleslavi objevil zpoza velké louže obránce Darrell Hey a útočník Jordan Krestanovich. Z ruského Novokuzněcku zakotvil v městě automobilů bek Jiří Marušák a z českých luhů a hájů plzeńský Radek Matějovský, z Českých Budějovic přišel Petr Macháček a z Komety Tomáš Divíšek.

Metrostav Aréna
3.8. 17:30
BK Mladá Boleslav Příprava HC Vrchlabí
znak týmu znak hokej.cz znak týmu