HC Stadion Vrchlabí – Kádr Vrchlabí doznal posledních změn
A Team

Kádr Vrchlabí doznal posledních změn

31.01.2010
Jan Pečeňák

V neděli 31.1. totiž skončil přestupní termín a většina celků se snažila co nejvíce posílit kádr. O změnách v sestavě, ale i o zraněných hráčích jsme si popovídali se sportovním ředitelem klubu Alešem Kmoníčkem, který nastínil také plány mužstva do nadcházejích dvou zápasů: „Musíme začít vyhrávat, chceme vyhrát ve středu i v sobotu, protože máme divákům co vracet."

První otázka směřovala na Jana Čalouna a jak to bude s jeho dalším působením v našem klubu. „Honza je zatím naším hráčem, ale nabídli jsme ho ostatním klubům, kteří hráče potřebují. Pokud o něj nebude mít žádný tým zájem, tak si v pondělí sedneme a budeme se snažit celou situaci co nejdříve nějak vyřešit. Veškerá domluva zatím probíhá v pohodě." Jak celá situace ohledně našeho nejlepšího střelce dopadne se dozvíte co nejdříve.

Ke změnám v kádru však ve Vrchlabí již došlo.„ Stejným způsobem jako Ladislav Gengel, bude působit na střídavé starty v Kladně i Kamil Tvrdek. Oba hráči však budou hrát hlavně za Vrchlabí, a když to dovolí zdravotní stav hráčů a čas, tak budou hrát extraligu. Naopak předmětem dohody s Kladnem bylo uvolnění kladenských hráčů, takže od zítra k nám na hostování do konce sezóny přichází útočník Marek Čurilla a na střídavé starty Tomáš Horna. " Vrchlabí posílilo i na brankářském postu. „Na střídavé starty k nám přichází z Boleslavi gólman Valent, který bude v krajním případě připraven nastoupit" (např. při zranění některého z našich gólmanů). „I nadále počítáme se Ševčíkem jako s naší jedničkou," dodal Aleš Kmoníček. Působiště změnil i Petr Hruška, který bude hrát za Most a do Vrchlabí bude mít vyřízené střídavé starty.

Pozitivní zprávou je také uzdravení některých hráčů. „Zranění Patrika Becka určitě není tak hrozné jako bylo poprvé a mohl by snad v letošní sezóně ještě naskočit, ale uvidíme až po návštěvě lékaře. Látal s Hubáčkem již trénují a měli by ve středu naskočit do zápasu. U zbylých dvou marodů Tomášů Pácala a Urbana již sezóna bohužel nejspíše skončila."