HC Stadion Vrchlabí – Návštěvní řád zimního stadionu ve Vrchlabí
A Team

Návštěvní řád zimního stadionu ve Vrchlabí

06.08.2009
Redakce

Pro návštěvníky zimního stadionu je v článku uveden návštěvní řád.

Práva a povinnosti návštěvníků zimního stadionu

1) Do prostoru Zimního stadionu budou vpuštěny pouze osoby s platnou vstupenkou. Po zakoupení vstupenky na pokladně je povinen každý návštěvník zápasů 1. hokejové ligy projít turniketem, který umožní během zápasu vstoupit pouze 1x na ZS. Po opuštění ZS se již návštěvník zpět nedostane (pouze po zakoupení nové vstupenky).

2) Zakoupením vstupenky návštěvník vyjadřuje souhlas se zněním návštěvního řádu a zavazuje se tento dodržovat.

3) Na ZS nebudou vpuštěny osoby v podnapilém stavu.

4) Děti do 6–ti let mají povolen vstup na ZS pouze v doprovodu s dospělou osobou starší 18–ti let, která odpovídá za jejich dozor.

5) Osobní věci je možno odkládat výlučně v šatně. Za věci odložené mimo šatnu provozovatel neručí.

6) Každý návštěvník je povinen dodržovat v prostorách ZS čistotu a pořádek, nekonzumovat potraviny nebo nápoje mimo k tomuto účelu vymezené prostory.

7) Každý uživatel je povinen šetřit zařízení ZS, zodpovídá za škody způsobené jeho nešetrným užíváním.

8) Předměty nalezené v prostorách ZS je nálezce povinen odevzdat neprodleně provozovateli.

9) Ve všech prostorách ZS je přísný zákaz kouření, je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách a to v proluce mezi ZS a bývalým závodem Škoda 1, u hlavního vchodu na ZS a v prostoru mezi kioskem s udírnou. Vstup do těchto míst je povolen o přestávkách přes únikové východy A až F.

10) Před utkáním, v průběhu utkání , o přestávkách a ani po utkání je návštěvníkům zakázáno vstupovat do prostoru hráčských lavic, kabiny časomíry, strojovny, šaten hráčů a rozhodčích.

11) Při veřejném bruslení je zakázáno vstupovat na ledovou plochu bez bruslí. Každý je povinen chovat se ohleduplně a dbát na to, aby nevhodným způsobem jízdy nezpůsobil škodu či úraz sobě nebo třetí osobě.

12) Při veřejném bruslení je zakázáno zejména : brát si na ledovou plochu hokejky a puky, sedat na mantinely, opírat brusle o lavice, chodit s obutými bruslemi mimo prostory k tomu určené.

13) Do areálu ZS je zákaz vnášení alkoholických nápojů, nebezpečných předmětů (nože, skleněné předměty, tyče apod.).

14) Je zakázáno vhazování jakýchkoliv předmětů na ledovou plochu a v prostorách ZS.

15) V případě organizovaného užívání ZS skupinou osob, musí mít tato skupina vedoucího staršího 18-ti let, který je odpovědný za dodržování návštěvního řádu všemi členy skupiny.

16) Užívání ZS se děje na vlastní nebezpečí návštěvníka.

17) Návštěvník ZS je povinen dbát pokynů pořadatelské služby a na výzvu pořadatele se podrobit osobní namátkové kontrole.

18) Při nedodržování výše uvedených pokynů bude návštěvník vyveden pořadatelskou službou a to bez nároku na vrácení vstupného.

Ve Vrchlabí 1.7.2007
Petr Dědek
jednatel HC Vrchlabí s.r.o.