HC Stadion Vrchlabí – Akce Týden hokeje se nám opět vydařila!
Tiskové zprávy

Akce Týden hokeje se nám opět vydařila!

21.01.2024
Lucie Horčičková

V neděli 21. ledna 2024 se na našem vrchlabském zimním stadionu uskutečnila každoroční akce Pojď hrát hokej, kterou zajišťuje Český svaz ledního hokeje.
Akce se tentokrát zúčastnilo 18 dětí a my pevně věříme, že si toto hokejové dopoledne s námi užily a že se s většinou ještě uvidíme v naší školičce bruslení nebo přímo v přípravce.

Již po několikáté se na našem vrchlabském zimním stadionu uskutečnila akce Pojď hrát hokej, která je určena dětem ve věku 4 - 8 let.
Tato akce probíhá po celé České republice pod oficiálním názvem Týden hokeje.
Děti mají díky těmto akcím možnost si vyzkoušet, jaké to je být hokejistou a rodiče naopak získat informace o tom, co vše tento sport obnáší.

Děti se zaregistrovaly, obdržely dárek v podobě hokejové láhve a vypůjčily si dresy, speciálně připravené na tento den, a poté se již věnovaly programu, který simuloval klasický hokejový trénink pod vedením trenérů všech kategorií našeho klubu. Během celého dopoledne probíhala na ledě také ukázka minihokeje našich nejmenších.

Program dnešního dopoledne měly děti jako vždy nabitý:
8:30 - 9:00
- Registrace účastníků
8:45 - 9:20 - Program na suchu (střelba na bránu, fotbal na minihřišti, házení na koš, světýlka blazepod, hra na babu)
9:00 - 9:20 - Prezentace pro rodiče
9:45 - 10:30 - Program na ledě (překážková dráha, střelba na gólmana, hokej, zvířátka, sbírání balónků)
10:30 - Společné focení a ukončení akce

Komentář šéftrenéra mládeže Patrika Urbana:
„Dnešní akci považuji za velice úspěšnou. Musím děti pochválit, jelikož se snažily a plnily různé úkoly na všech stanovištích. Celkem jsme tu měli 18 dětí a z toho už máme pár přihlášek do naší nejmenší kategorie, takže jsme splnili náš cíl. Moc děkuji všem trenérům, kteří se na akci podíleli.”

Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz

Celou fotogalerii z akce najdete na našem Facebooku: