HC Stadion Vrchlabí – Na domácím ledě přivítáme Kobru Praha
Preview k zápasu

Na domácím ledě přivítáme Kobru Praha

30.09.2022
Raina Tomanová

HC Stadion má na kontě po třech kolech nula bodů, stejně jako jeho sobotní soupeř, který přijede na vrchlabský stadion. Vstup do nového ročníku II. ligy se nepovedl ani jednomu z nich. Otázkou zůstává, jak si v sobotu rozdělí body.

HC Kobra Praha vstřelila soupeřům více branek než HC Stadion Vrchlabí, a proto ji náleží 14. místo v tabulce. Vrchlabí se bohužel pohybuje na chvostu tabulky. To se změní právě po zápase s Kobrou, která přijede získat první body.
V prvním kole Praha nestačila na soupeře z Tábora, od kterého dostala hned šest gólů. Následně si neporadila ani s Ústím nad Labem, kterému nedokázala vstřelit ani branku. A na domácím ledě sice Kobra vedla, ale Hronovu se povedlo zápas otočit na svou stranu.

HC Stadion Vrchlabí si musí polepšit. Po třech kole okupuje poslední místo v tabulce, navíc vstřelil soupeřům pouze dvě branky! Na druhou stranu jich již 16 dostal, a má tedy co zlepšovat. V prvním kole HC Stadion nestačil na Letňany, následně se mu nepodařilo skórovat ani proti Chomutovu a první Příbram si s Vrchlabím také snadno poradila. Vstup do nové sezóny se tak nepovedl. Získá tentokrát Vrchlabí plný počet bodů?

Zápas se odehraje na vrchlabském zimním stadionu v sobotu 1. října od 18:00. Všichni jste vítáni, přijďte podpořit vrchlabský tým v cestě za prvními body!

On-line prodej vstupenek ZDE

K tomuto utkání jsme si pro vás připravili oblíbenou TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které si také můžete zasoutěžit o balíček od HAVEX-auto s.r.o..
• Na diskusním fóru, nebo Facebooku, můžete tipovat střelce prvního gólu a stav utkání po základní hrací době do soboty 1.10.2022 do 18:00.
• Začátkem příštího týdne budou vylosováni dva výherci (jeden, který správně tipne střelce prvního gólu a jeden, který trefí výsledek utkání po základní hrací době).