HC Stadion Vrchlabí – Poslední přípravné utkání na domácím ledě odehrajeme proti Hronovu
Preview k zápasu

Poslední přípravné utkání na domácím ledě odehrajeme proti Hronovu

06.09.2022
Lucie Horčičková

V předposledním přípravném utkání, a zároveň posledním na domácím ledě, vyzveme ve středu 7.9.2022 HC Wikov Hronov.
Týmy se v přípravě setkají již podruhé. První vzájemné utkání se odehrálo na hronovském ledě, odkud si Vrchlabí odvezlo výhru 4:3.

HC Stadionu Vrchlabí se v přípravě daří na výbornou. Ve všech pěti odehraných utkání dokázalo nad svými soupeři zvítězit.
Stadion zahájil letošní přípravu zápasem s Vlky z Jabloncem nad Nisou, které na domácím ledě porazil 6:0. Následovaly tři utkání venku - nejprve v Chrudimi proti prvoligovému týmu Dynamo Pardubice B, které Vrchlabí porazilo o jedinou branku 4:3, poté odvetné utkání v Jablonci nad Nisou, odkud odjelo Vrchlabí s výhrou 2:1 po samostatných nájezdech a v Hronově, kde Stadion zvítězil 4:3. V posledním odehraném utkání jsme na domácím ledě porazili Letce z Letňan 4:0.

HC Wikov Hronov odehrál zatím pouze jedno přípravné utkání, a to proti HC Stadionu Vrchlabí. Reportáž z tohoto utkání najdete ZDE

Poslední domácí přípravné utkání odehrajeme ve středu 7.9. od 18 hodin a následně se na vás budeme těšit v sobotu 24.9. na prvním mistrovském utkání, které odehrajeme od 18 hodin proti Pirátům Chomutov.


Změny v rozpisu zápasů
V návaznosti na odstoupení družstva klubu SK Trhači Kadaň ze soutěže II. liga došlo k přelosování soutěže.
Aktualizovaný rozpis zápasů najdete ZDE.
O úpravě herního systému vás budeme informovat po schválení výkonného výboru ČSLH.