HC Stadion Vrchlabí – Druhý domácí zápas bude proti Letcům z Letňan
Preview k zápasu

Druhý domácí zápas bude proti Letcům z Letňan

31.08.2022
Raina Tomanová

K dalšímu zápasu nastoupí Vrchlabí po delší době na domácím ledě. Na něm se představí proti mužstvu z Letňan. Pro HC Stadion to bude již pátý zápas, ale podruhé se představí doma. V posledním odehraném zápase vyhrál 4:3, a to zajížděl do Hronova.

Letci z Letňan mají za sebou již šest přípravných utkání. Pouze dvakrát zvítězili, a to hned v prvním zápase proti Benátkám nad Jizerou a poté v odvetném utkání proti Příbrami. Od té přišla také remíza, kterou Letci doplnili ještě dalšími dvěma - remizovali proti Kobře Praha a Mostu. Porážka přišla pouze od Tábora, a to Letňany prohráli o tři branky poměrem 4:7.

HC Stadion Vrchlabí má za sebou již čtyři utkání a všechna dopadla vítězně. Na domácím stadionu se představil proti Jablonci, který nedokázal vstřelit ani jednu branku. Následovala tři utkání venku, nejdříve proti Pardubicím "B", které Vrchlabí porazilo o jedinou branku 4:3, na jabloneckém ledě zvítězilo 2:1 a výsledkem 4:3 pro HC Stadion skončil také zápase v Hronově.

Zápas proti Letcům Letňany se odehraje ve čtvrtek 1. září od 18. hodin na vrchlabském zimním stadionu.

Během tohoto utkání je možné vyměnit zakoupené vouchery na permanentní vstupenky na sezónu 2022/2023 na fanshopu, který najdete v hlavní budově ZS ve 2. patře (nad restaurací Gól).