HC Stadion Vrchlabí – Aktuální informace ke vstupu na stadion a k A-týmu
A Team

Aktuální informace ke vstupu na stadion a k A-týmu

15.02.2022
Lucie Horčičková

Přinášíme aktuální informace od sportovního manažera Jiřího Jakubce ohledně našeho A-týmu a vstupu na zimní stadion.

Rád bych všechny vrchlabské fanoušky a příznivce hokeje informoval o aktuální situaci v A-týmu. Jak všichni jistě víte, tak letošní model soutěže přinesl velice dramatickou koncovku základní části a neuvěřitelně vyrovnanou tabulku. Mezi šestým místem, zajišťujícím účast ve čtvrtfinále, a čtrnáctým, které znamená účast v play-down, je rozdíl pouhých 6 bodů. Prioritou pro všechny kluby, nás nevyjímaje, je vyhnout se play-down. Je to psychicky velice náročné, ale nemáme to špatně rozehrané. I když se to nezdá, tak z posledních 8 zápasů jsme dokázali v 7 bodovat. Ve finále bude důležitý každý bod a myslím, že hlavy máme nastaveny dobře.

Nyní pár informací ke zraněným hráčům.
Tomáš Jelínek absolvoval operaci kolene a letošní sezóna pro něho definitivně skončila. Přejeme mu brzké uzdravení.
Martin Heřman má zranění v horní polovině těla a s jeho návratem na led to nebude nijak rychlé. Předpokládaná doba léčení je v řádu týdnů, takže není jisté, zda ještě stihne konec letošní sezóny.
Ondřej Chrtek už byl s námi na tripu a doufáme, že mu zdraví vydrží až do konce sezóny.
Aktuálně je ještě zraněný David Kajínek, ale věříme, že léčba jeho zranění bude trvat pár dnů a k týmu se připojí co nejdříve.

Dále bych chtěl moc poděkovat partnerským Pardubicím, protože veškeré současné kroky v nasazování hráčů směřují k tomu, aby nám v maximální míře pomohly. Bohužel i oni mají poměrně dost zraněných a mezi nimi jsou i hráči, kteří mohli aktuálně hrát u nás. Doufáme, že si již v nejbližších zápasech dokážeme vzájemně pomoci. Dohodli jsme se i na nasazení Milana Kloučka, protože je to špičkový extraligový gólman. Jakub Soukup teď odchytal výborná utkání, ale závěr základní části je jak psychicky, tak fyzicky velice náročný a potřebujeme tu zátěž rozdělit. Na Milana se pochopitelně vztahuje pravidlo omezující střídavé starty mezi Extraligou a Chance ligou, takže pokud nastoupí po 15.2. za Dynamo, už nám nebude moct pomoct. I proto teď u nás dostane prostor tak, abychom zátěž rozdělili mezi oba gólmany.

Na závěr mého příspěvku chci pozvat všechny vrchlabské příznivce na náš stadion. Od zítřka již neplatí žádné podmínky pro vstup do hlediště, tak opravdu doufám, že se nás podaří sejít alespoň ta tisícovka.
Přijďte nás povzbudit, budeme to potřebovat.