HC Stadion Vrchlabí – Po delší době opět na domácím ledě
Preview k zápasu

Po delší době opět na domácím ledě

30.11.2021
Lucie Horčičková

Po necelém měsíci nás opět čeká utkání před domácími diváky. V rámci 25. kola vyzveme ve středu 1.12.2021 na domácím ledě ZUBRY z Přerova, kteří jsou na tom bodově stejně jako my.
Partnerem tohoto utkání je developerská společnost D+D REAL, s.r.o.

HC Stadion Vrchlabí má odehráno třiadvacet utkání. Vrchlabí se po těchto utkáních nachází na 9. místě ze 17. Připsalo si bilanci 10-5-1-7 při skóre 69:64. Na domácím ledě DD Elektromont arény si z 10 odehraných utkání připsalo bilanci 6-1-1-2 při skóre 28:21. Po utkání s Přerovem čeká HC Stadion domácí utkání proti Litoměřicím.

Poslední utkání odehrál HC Stadion na ledě ostravské Poruby. O výhře 5:4 rozhodlo až prodloužení, kdy v 64. minutě využil přihrávky od Patrika Urbana Ondřej Matýs.

Poslední zápasy
Poruba – Vrchlabí 4:5 po sn.
Jihlava – Vrchlabí 9:2
Vrchlabí – Kadaň 5:0 kontumačně
Kadaň – Vrchlabí 0:5 kontumačně
Šumperk – Vrchlabí 5:1

Kanadské bodování
1. Patrik Urban 5+14
2. Tomáš Kaut 7+9
3. Pavel Mrňa 7+7

Neproduktivnější obránce
Jan Zdráhal 2+6

Statistiky brankářů
Jakub Soukup 2.77 prů. na záp. 90,29%
Oliver Štěpánek 3.22 prů. na záp. 87,36%

Do středečního zápasu by měly zasáhnout i 2 hráči, kteří zatím nastupovali pouze ve II. lize v partnerském Hronově.
Díky zvýšené marodce v našem týmu jsme se dohodli s Hronovem, že vyzkoušíme 2 hráče, kteří ve II. lize podávají dlouhodobě nadstandardní výkony. Prvním je výborný bruslař, obránce David Sýkora, který již od září trénuje s naším týmem, ale nastupoval pouze za Hronov.
Druhým hráčem je ruský útočník Konstantin Tyurin. Ten v letošní sezóně vyniká svojí efektivitou, takže jsme využili nabídky z Hronova a Konstantina vyzkoušíme i v Chance lize. Aktuálně čekáme na vyřízení veškerých formalit a pokud se vše stihne, tak oba hráči ve středu nastoupí do důležitého zápasu proti přerovským Zubrům.

Středečním soupeřem, který se letos poprvé představí na vrchlabském ledě je HC ZUBR Přerov.
Zubrové mají odehráno třiadvacet utkání. Přerov se po těchto zápasech nachází na 8. místě ze 17. Připsal si bilanci 11-3-2-7 při skóre 77:52. Na venkovních kluzištích si z 11 odehraných zápasu připsal bilanci 3-0-2-6 při skóre 33:33. Po utkání s Vrchlabím je čeká domácí utkání proti Litoměřicím.
Velkým oslabením pro tým z Přerova je odchod útočníka Romana Pšurného, který bude do konce sezony hostovat ve Vsetíně.

Poslední zápasy
Přerov – Poruba 2:0
Vsetín – Poruba 5:3
Přerov – Jihlava 1:2
Přerov – Kadaň 5:0 kontumačně
Kadaň – Přerov 0:5 kontumačně

Kanadské bodování
1. Jakub Svoboda 9+7
2. Jan Süss 8+7
3. Roman Pšurný 2+13

Neproduktivnější obránce
Josef Hrabal 0+12

Statistiky brankářů
Michael Petrásek 2.29 prů. na záp. 92,01%
Lukáš Klimeš 2.01 prů. na záp. 93,55%
Michal Postava 2.68 prů. na záp. 91,75%

V prvním vzájemném utkání zvítězil Přerov na domácím ledě 3:1 a Vrchlabí mu tak má co vracet.
Přijďte kluky po delší době opět podpořit na domácí stadion již tuto středu 1.12.2021 v 18 hodin.

On-line nákup vstupenek

Aktuální podmínky pro vstup na zimní stadion

K tomuto utkání jsme si pro vás připravili opět TIPOVACÍ SOUTĚŽ, ve které můžete soutěžit o balíček od partnera utkání DD REAL.
• Na diskusním fóru, nebo Facebooku, můžete tipovat střelce prvního gólu a stav utkání po základní hrací době do středy 1.12.2021 do 18:00.
• Opět budou vylosováni dva výherci (jeden, který správně tipne střelce prvního gólu a jeden, který trefí výsledek utkání po základní hrací době).

Během utkání vylosujeme jednu náhodnou vstupenku a dvě permanentky, jejichž majitelé obdrží výhru také. Proto si své vstupenky pečlivě schovejte a pozorně poslouchejte hlasatele, který bude hlásit výherní čísla.

O společnosti DD REAL

Společnost byla založena v roce 2000. Od počátku patří ve svém oboru k významným společnostem v regionu. Jejím hlavním oborem je developerská činnost v oblasti komerčních i bytových nemovitostí. Zajišťuje výstavbu výrobních a skladových prostor, prodejních ploch, hotelů a rekreačních zařízení. Je spolehlivým dodavatelem služeb spojených se správou a údržbou nemovitostí.

Společnost má jediného majitele, kterým je pan Petr Dědek. Jeho zaměstnanci tvoří zkušený a kvalifikovaný tým, jehož cílem je seriózní jednání, spolehlivost a vysoká kvalita služeb. K základním atributům jejich snažení patří spokojený klient, dokonale provedená a oboustranně ekonomicky výhodná investice.

Podpora sportu a kultury
D+D REAL podporuje řadu různých projektů a aktivit, zejména sportovních a kulturních. Je titulárním partnerem profesionálních golfových turnajů D+D REAL Czech Masters ze série European Tour a D+D REAL Czech Challenge a D+D REAL Slovakia Challenge ze série European Challenge Tour.
Více na www.relmost.cz