HC Stadion Vrchlabí – Páté přípravné utkání Vrchlabí odehraje v Ústí nad Labem
Preview k zápasu

Páté přípravné utkání Vrchlabí odehraje v Ústí nad Labem

16.08.2021
Raina Tomanová

Již čtyři přípravné zápasy mají za sebou kluci z týmu HC Stadion Vrchlabí. Tři z nich dopadly vítězně, pouze v tom prvním krkonošský celek nebodoval - nestačil na Benátky 1:3. V dalším utkání se představí proti Ústí, se kterým už mají jeden souboj za sebou.

Pro hostující Vrchlabí to bude již pátý zápas, ale druhý s Ústím. V prvním duelu HC Stadion soupeře přehrál 6:1, kdy rozhodla druhá část, ve které se hosté trefili třikrát. Vrchlabským hráčům ale nevyšel hned první přátelák s Benátkami, na domácím ledě prohráli 1:3. Zvítězili ale nad Kolínem 4:3 a porazili také Slavii, stejně jako Kolín o jedinou branku, a to 3:2.

Ústí nad Labem má za sebou také čtyři přípravná utkání. Nad Mostem dokázali žlutomodří vyhrát 4:2, v dalších zápase ale padli právě proti Vrchlabí. Stejným výsledkem a prohrou pro Ústí skončil zápas s Litoměřicemi. Severočeši se utkali také s Benátkami nad Jizerou, které se jim povedlo porazit jen těsně 2:1. Ve druhém vzájemném zápase se určitě budou chtít pokusit získat výhru nad krkonošským celkem.

Zápas se odehraje na ledě Ústí nad Labem v úterý 17. srpna od 17:00.