HC Stadion Vrchlabí – Aktuality z A-týmu
A Team

Aktuality z A-týmu

10.08.2021
Lucie Horčičková

Přinášíme další informace ohledně kádru našeho A-týmu pro letošní sezónu.

V tomto týdnu se k našemu týmu připojili 2 útočníci z Pardubic, které již velice dobře známe z loňské sezóny, Ondřej Matýs a Michal Pochobradský.

Jiří Jakubec, sportovní manažer klubu:
Z obou jmen máme velkou radost a vnímáme je jako velké posily. Již v loňské sezóně kluci prokázali, že v Chance lize jsou velice platnými hráči a dostanou u nás odpovídající roli. Oba kluci jsou ve fázi kariéry, kdy bojují o místo v extralize a zároveň mají týmové myšlení, takže nám určitě do týmu zapadnou.

Tento týden s námi absolvují zároveň tři pardubičtí junioři, kteří zasáhnou i do obou přípravných utkání s Kolínem a se Slávií - Adam Nedelka (obránce), Jakub Lichtag a Pavol Štetka (oba útočníci).

Jiří Jakubec, sportovní manažer klubu:
Všichni tito mladíci patří mezi to nejlepší, co v pardubické juniorce mají. Díky výborné spolupráci mezi oběma kluby a i díky vstřícnosti Jirky Malinského, který u nás působil vloni a nyní trénuje právě pardubickou juniorku, můžeme kluky vidět v seniorském prostředí. Rozhodně to jsou kluci, kteří si tuto šanci zaslouží a s některými určitě budeme počítat i do sezóny.

Svůj pobyt v Pardubicích tento týden také ukončí Jakub Soukup. Extraligové prostředí a práce s top extraligovými gólmany a trenéry mu zase pomohlo o kus posunout jeho výkonost a sebevědomí. Ve čtvrtek se připojí k našemu týmu a měl by odchytat i zápas se Slavií.