HC Stadion Vrchlabí – Šestý zápas se odehraje Na Lapači
Preview k zápasu

Šestý zápas se odehraje Na Lapači

27.03.2021
Vendula Sahánková

K šestému zápasu čtvrtfinále play-off dojde na zimním stadionu Na Lapači ve Vsetíně. Srovnají vrchlabští sérii nebo vyhrají valašští?

V pátém zápase došlo k obratu ve hře. Vrchlabským se doma dařilo lépe, ačkoli první branku vstřelenou Tomášem Zemanem projednávali rozhodčí, zda platí či ne. Na dvoubrankový rozdíl zvýšil Ondřej Chrtek, ale do konce první třetiny snížil stav na 2:1 Daniel Klímek. Na začátku druhé třetiny srovnal skóre Ondřej Smetana, ale domácí se nenechali zastrašit a o necelé dvě minuty později Málka prostřelil Pavel Mrňa. V 35. minutě využil přesilové hry Ján Niko k dalšímu zvýšení skóre. V poslední třetině přidali další dvě branky pánové David Chalupa a Martin Heřman a vrchlabští tak zápas vyhráli 6:2.

V kanadském bodování play-off za vsetínské poskočil v tabulce Lubomír Štach, který si jednou asistencí polepšil o bod a přeskočil tak Radima Kucharczyka. Třetím vsetínským hráčem v tabulce je Roman Půček se sedmi body (2 branky, 7 asistencí). Vrchlabští hráči v tabulce poskočili nahoru, prvním z nich je v současnosti Pavel Mrňa se čtyřmi body (3 branky, 1 asistence), následován je Patrikem Urbanem A Filipem Kofferem se stejným počtem bodů (2 branky, 2 asistence).

Zápas se odehraje 28. března od 17 hodin, sledovat jej můžete živě na ČT sport nebo na písemném online přenosu.