HC Stadion Vrchlabí – Pátý zápas se odehraje ve Vrchlabí
Preview k zápasu

Pátý zápas se odehraje ve Vrchlabí

25.03.2021
Vendula Sahánková

Bude páteční zápas poslední nebo vrchlabští na domácím ledě zaberou a pokusí se dorovnat skóre? To zjistíme v pátek 26. března od 17:30, kdy vsetínští zamíří znovu do Krkonoš.

Ve čtvrtém zápase se vrchlabským zrovna nedařilo, ač hokej byl poměrně vyrovnaný přes půl zápasu. První branku vstřelil vsetínský Daniel Klímek, kterému se podařilo překonat Soukupa v čase 36:01. Vrchlabští ale na odvetu nenechali dlouho čekat a po 33 vteřinách srovnal skóre Filip Koffer. Oba týmy se dále snažili ulovit další branku, to se povedlo Vsetínu až necelých šest minut před koncem zápasu, kdy je do vedení dostal Radim Kucharczyk. Krkonošský tým se rozhodl poslední dvě minuty odehrát v šesti, čehož dvě vteřiny před koncem zápasu využil vsetínský Jan Berger a pojistil tak vítězství domácích.

V kanadském bodování play-off je z těchto dvou celků na tom nejlépe Radim Kucharczyk s devíti body (3 góly, 6 asistencí), následován Lubomírem Štachem se stejným počtem bodů (2 góly, 7 asistencí) a Matějem Beranem se sedmi body (3 góly a 4 asistence). Z vrchlabských je nejlépe umístěným hráčem Filip Koffer, Patrik Urban a Pavel Mrňa, všichni tři shodně se dvěmi body (všichni tři za dva vstřelené góly).

Načerpají vrchlabští dostatek sil na páteční zápas? Doufejme, že ano a můžeme jim fandit u online přenosu, kterým vás provede Jan Přikryl.